|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, July 30, 2009

Untuk Kesekian Kalinya..

**************



29 julai.. Haih.. apesal entah,bangun tido je tibe kepala sakit yg teramat sangat..! siyes! aku tak tipu! [untuk kali ini..ngee..~]. tapi percaya la,berat tol rase kepala ni,macam ade batu yang menghempap. Tapi kan,kalau cite antu, kunun2 ade mende yang tompang kan? kan? Haih, mintak simpang..


Me : Ala Tim,kepala ain sakit la..Boleh tak nk masuk lambat arini? [sambil gosok baju..]

Tim : Bole,pegi la lewat sket.. Huhuh... [jawab Tim..macam die lak bagi permission..hehe]

Me : Oke2,nk msg Bosh la..


"..Salam Bos,saya nk masuk lewat sikit,nk pegi klinik amik ubat,mgrain la.."

"..Ok.." [Bosh memang suke jawab pendek2 jek..Die malas nak taip kot]





9.00 am
Rumah sewaanku..






Umm..Kepala sakit lagi ni..Cane...Emm...MC je la hari ni....


"..Salam Bos,saya nak amik MC hari ni,sakit kepala,Migrain la.."

"..Ok.." [nape aku rase dialog same mcm di atas je? Haih...]


Untuk kesekian kalinya, aku MC pada 29 Julai.. Muehehehe... Ape lagi, bantai tido, pastu bangun pegi klinik,amik MC, balik tido lagi. Jalan pun huyung hayang mcm pentoi lak..[eh, yeke?? ye la kot...].




The rest was a history, im in wonderland....... ~ ~ ~
















nota migrain : i realy2 need that drugs...!! yikess...!







9 comments:

bogat said...

ALAHAAAAIII AKAKUNA..SIANNYEK.....SEB BEK SEMPAT TUTUP NAMA NGAN IC EIK..INGATKAN DAH LALOQ..LUPO DAH..NGEH33...

kakuna_daisy said...

bogat ;

hehhehe..namo n ic tu kan prebet konpidensyel..hue hue heu..

oranglidi said...

ambui.. saket2 kepalo bisa lagi buat entri. hheehe..

bos lu ade bace tak entri ni? hehe..
jawapan sms beliau sungguh berhemat.

pentoi???????? mende la bahasa pelik2 nih. haha..

ayampinko said...

huh 1 hr jer..tak leh bersuka ria la..

kakuna_daisy said...

orang lidi kurus;

hue hue hue..bisa pak..bisa..hee..
Bos wa tak bace,die tak amik port kot...hahaha..
ye,mmg die berhemat dan berbudi bahasa kan..kan..
pentoi?? erk,aku pnjam ayat a.k.u.p.e.n.t.o.i..heheh

Ayam;

ah,ayam..sudah lama tidak mematuk kt blog aku kan..hue hue hue...
jadi la shari pun,dh bsuka ria smlam..hahaha...

EN.ROBOT said...

alasannnnnnnnnnnnn.,.,~
bpe hengget bli MC.,,.?
hehe,.,,.leh mintak sekepin dua,..,~

kakuna_daisy said...

En.Bot Bot,

Cett..berani kamu ye..!! hehehehe..ini MC pree,gune buku klinik panel..hehehe..ade bran..??

pssstt: nanti aku potostet jap ek..

Cik Mawar said...

ehem ehem..
kuna aku tau apo ko buat,,
sib baik aku jauh..
lau dekat mau aku pelangkong dah..huahuahuaa
( cam aku besor ja nak pelangkong ko)
hahahahahahaa
:p
MC rehat kat umah lain kali..hisss..

kakuna_daisy said...

Cik mawar,

hepp...! syyuhhhh...syuhh.. diam ek..nnt balik kg aku bg cekelat sposen,dapat 2 taw..heheeh