|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, July 16, 2009

main masak-masak..


**********************

malam tadi,rushing balik keje.sbb dah lewat.tak sempat pun turun court untuk volleyball.dah la esok book off sbb intebiu tuh...haih..~..bertambah 15% lemak mggu ni.cettt..!


memang dah janji ngn Cik 301 nak masak kan utk diorang mlm ni,suh die datang umah makan. Housemate aku Ezza,dah bgtau semalam lagi.hehehe...sampai kt umh aku cakap kat Tim "..Tim,jom main masak2 nak..?buleh ngintai2 jiran sebelah..heheh..." Tim wat muke pelik.."..Kau ni knape Ain..?"..


dah hasilnya...tadaaaaa....





[haha..sila la jeles di sini..heheheheh]


nota tangan : jiran sbelah umah ade intai2..cett,nk mintak la tuh..hahhhah


6 comments:

Cik Mawar said...

uit uit.. masok apo nie?
huahuahua.. omputih nya resepi ko
haku resepi lelama ..mak aku aku tau lah hauhuahuaa..
pernah aku masak macaroni.. koger aku makan sikit ja.. ampes.. serik ja
hahahahaha..

cik 301 said...

huhuhu thanks ain masak n kenyang kan perut aku semlm...siyokkknya klu tiap ari aku dijamu begitu alamatnya lemak aku pun sama imbang dgn ko..kahkakahakha

kakuna_daisy said...

Cik Mawar - heh..ni baru maen masak2, blom btol2 lg..haahahah...

Cik 301 - ehemm..tade hal..orang mmberi kita merasa..hehe..klw ko nk peratus lemak same cam aku,boleh je..heheh..

EN.ROBOT said...

huh,.,.,.menarik,.,.tp cam pedas membara je,.,.nk sket,.,.~
komfen kluar cair nih nnt,.,.hahahaha,.,.~

kakuna_daisy said...
This comment has been removed by the author.
kakuna_daisy said...

hepp..robot! sini tade entry busuk taw..cett.....!!! siot ar lu bai...hahahahaah