|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, July 21, 2009

Hari Ini Aku Riang...Esok Belum Tentu..

****************************

Pagi ni pergi kerja dengan riang hati,agak luar biasa bagi aku.hari ini, tak ramai orang nak tumpang aku dan driver ku untuk ke destinasi mencari nafkah. Oh, indahnya..! Sampai di destinasi awal,dengan semangat berkobar-kobar. Apakah..? Aku tak pasti..

Hari ini ada aktiviti di Auditorium, Hari ICT untuk Anggota Kerja. Boleh pergi,sebab Bosh takde,masih pergi kursus. Yang pasti,bukan kursus nikah. Tak baik nye aku! ish...

Memang di jangkakan,hari ini agak mendung,hujan dah mula turun mase kitorang [aku,Cik 301, Kak Wie, Cu Ane etc ] belum masuk Auditorium lagi. Ah, alangkah indahnya kalau hari ni MC, boleh aku pergi ke My Wonderland!..



[sempat snap a few pics,dari tingkat 13,di Ofis Cik 301..Agak berkabus dan ala2 bloom jew..]



[Lembah Shah Alam..haih~~ ]


Itu sahaja untuk di kongsikan..by the way, I am very impressed of the talks given by HP Company.. Bile agaknya boleh memiliki sebijik lappi sendiri..haih~
nota jari : sambutan agak hangat pada majlis ICT,tapi hangat2 tahik kucen je,orang tunggu untuk cabutan bertuah..hahaha

3 comments:

EN.ROBOT said...

waaa,.,.,.time2 camnih terjun tasik tu cam best je,.,.,.ngeee~

kakuna_daisy said...

Robot,ko terjun dulu..dari tingkat 13 nih..heheh..ade brann..????? hue hue hue...

azza said...

agak cun pemandangan dr office aku itu... huhu tapi dicemari oleh kuda padi