|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, July 15, 2009

aku mengantok,di sorong bantal..

********************
haih..ngantok weh..pagi ni g keje dengan ujan renyai2 ala2 memori daun pisang pulak.nasib baik ade payung..tapi bengang dengan driver aku tu,tak nak tunggu!aku dah bagi gaji tiap2 ari pun,wat hal lagi.kang aku boikot kang..aku pun upah driver lain hari ni,aku sorang je.tade penumpang lain..hahah..padan muke aku!terbang 6 hengget! cilakak![boleh wat makan lunch tu wehh..haih~]
dalam kepala ni macam2 lg dok pikir,pasal this coming Jumaat..cuak ney..ish,dah lame tak kene intebiu..malu2 tetap ade.maklum la..nak kate glemer,tak jugak,tp orang dh panggil intebiu kan.trase la glemer lah pulak
pagi tadi sempat mencarut [istilah aku and Cik Oyah klw bersembang..hahah] dengan Cik Oyah jap.tanye die sal intebiu tu.mampus aku! Cik Oyah cakap kene tau pasal 1Malaysia..erk?jadah ape nye pulak..abess..pastu kene tau pasal Kementerian..Laa..aku ingat orang intebiu nak masuk majalah..huhuhuh...
Pape pun,doakan yang terbaik je la.Mum & Dad pun cakap,cuba je la.kalau tak cuba tak tau..haah mak,kalau tak cuba tu makna nye anak mak ni tak pegi la intebiu tu..hahahahahah....
************************
nota kaki : sape ade tips2 nak g intebiu nih,haih...cuak den..cuak nak muntah..! ngaaaa....

7 comments:

EN.ROBOT said...

bersembang = mecarut
mecarut = ....?

btw, interview gomen ae...?

kakuna_daisy said...

hahahaha...kurang lebeyh la tu robot..ehee..

haah..gomen..aiseh..ape nk carut ni..huhuh...

EN.ROBOT said...

pengalaman aku dan kwn,.,.~

1.name menteri
2.rukun negara
3.isu terkini
4.(ape2 yg berkaitang ngan jawatan yg dipohon)

Cik Mawar said...

uit kuna ko nak gomen mana lak? gomen ekou tu tak best ko?
hehehehee..

ha aku g interview gomen 2 kali dah..kena ingat

1- nama agong
2-menteri berkaitan
3- isu semasa
4-sejarah.. (lau dia tak suka ko lah, saja nak tanya soklan zaman jahiliah.. hahah)

semoga berjaya.. amin..

ayampinko said...

huh haku tak pernah kene interbiu gomen.. tak pernah dapat.. buat bebaik k..kalau owang tu tanyer lelbih nko tampar je..

naDDy said...

gud luck interbiu...ni ade general tips...

http://naddyforlife.blogspot.com/2009/06/di-duga-atau-menduga.html

kakuna_daisy said...

robot,

maseh ye utk pngalaman ko n kwn ko..heheh..nnt aku tnye inteviewer tu,kenal ko tak..ehee...

cik mawar,
amin..insyaallah..mudah mudahan..cuak ni ..haihh..lau dio tak suko,sudah..hahahah

ayam,

tenkiu..hehe..ye ar,klw die tnye byk2 aku tampo laju2..bese die,nk tnye byk2 lak.hahah..

naddy,

thanks..i've look for it..nice tips! hehehe..jangan tibe darah gmuruh dah le..huhuh...