|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, July 22, 2009

hati Saya la la la la......


*******************************


Saya ni bukan lah seorang blogger tegar..hanya untuk suka2 je..membebel + mencarut + mumbling + nagging + dan segala ape jadah lagi perkataan yang membawa sinonim SUKE2 JEw...ekk? Boleh ke..?


Saya suke bile ade orang baca blog nih.. Ni bukan personal, ni bukan diari, ni bukan Pribet and Conpidensyel, ini bukan saya nye coretan hati, ni bukan juga medium untuk saya memberontak + di atas ketidak puasan hati saya yang bergelar insan. [tapi ade gak satu entry tu yg aku agak marah..hahaahhha...]


Saya tetap begini. Kerebelious saya adalah dari segi yang lain..biarlah itu satu rahsia..eceh...agak poyo lah pulak... Dah la, kepada sesiapa yang Sudi membaca + mengomen di persilakan untuk jengok2 lagi.. Hik hik hik.. Dan tinggalkan jejak anda supaya saya boleh menjejaki anda semula.. Its Pay Back Time..! wakakakakak....


And the rest was a history............~~



*******************************




nota kuku :

Saya Memang suka menjejak Blog orang lain. But, I mean No hArm.. I promise, I wont Bite..Grrr...!~~




5 comments:

Mr Black gagak said...

hahha no bites..no harm..u r not mosquito ;p

kakuna_daisy said...

ehee...yup, truly not a mosquito! i promise i wont bite..heheeh

EN.ROBOT said...

uit..? geget..?
cambest je,.,.~
ngeee,.,..,~

kakuna_daisy said...

En. Robot, i promise i wont bite..heheeh..


[haih.bape kali nk ulang daaa....ekekek...]

Cik Mawar said...

erk..aku blogger tegar ka kuna?
waaaaaaaaaaaaaaaa..
aku cam rasa something nie
la la la la