|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, July 27, 2009

Hometown Sickness..~~~

***************************

Oke,dah balik dari kampung. Dan sekarang berada di dalam Ofis aku.. Yang pasti bukan Cubicle.. But my own Office.. Hehehe.. Envy me beb..! ~ Ngaa....

Giler ngantok wei.. Haih~~... Aku dah ambik my own drugs pagi tadi secawan,tapi mengantok ni menjadi -jadi... Hinghway Seremban malam tadi tu memang berjin Jam nye, cam Shial.. Huh! Dah melewatkan aku untuk sampai istana aku di Lembah ini..

Tido jap la... Tade idea pulak nak membebel.. Tade yang menarik pun, sbb kepala jam jugak nih. Haih...

Eh, laa.... Dah gaji kan..?!? Hue hue hue......


ZZZZZzzzzzz...................







nota Zzz : Krohhhh............Krohhhh...................



9 comments:

oranglidi said...

hoho.. drug? kopiko ke? cis.. hehe..

selamat balik kmbali.

EN.ROBOT said...

my own drug = milo arr tu.,,.~
cam budak kecik ko nih,.,.
ngeee~

kakuna_daisy said...

oranglidi;

ape ni,tak men kopiko..hahaha..kopi kapal api dah skang..ehee..

robot;

ape da milo...nape ko tak ckp susu jek? hue hue hue..

EN.ROBOT said...

owh.,.,dumex mamil gold ke..?
:p

kakuna_daisy said...

owh..agak siyot ayat anda di situ robot..! wa minum kopi nih...hahaha..

oranglidi said...

kopi kencang lagi hebat!!!!

psst: wa rase nak tendang iklan kopi kencang.

kakuna_daisy said...

org lidi, kopi kencang..?? err,,ade ek..? wa tatauu...huhuh...

psstt : lu jgn rase,kasi tndang trus..huhuh..

oranglidi said...

ahaha.. betul tu!

kalau men rase2 ni biasanya kuih kan?

kakuna_daisy said...

hah,tau tak mengapa wahai orang lidi kurus...ehee...sementelah,raye pun tak lame..hehee