|PemFolow Kelip-Kelip|

Friday, October 30, 2009

hikayat 57 - Aku Mahu Pulang...!


Dah tak sabar mau pulang ke kampung ini malam.. Dah 3 minggu berturutturut tak pulang. Hehehee..... Doakan semuga selamat sampai. Dan kali ini, mungkin sampai awal kut. Sebab highway Kuala Pilah - Seremban melalui Bukit Putus a.k.a Ulu Bendul sudah di buka. Jadi, aku bisa tidur sepuasnya..

Cuma tunggu bas berhenti untuk aku beli burung puyuh goreng saja...

Enak..! Dah lama tak makan..! Aku mau mengorat tokey kedai supaya die buleh sedekah je burung puyuh goreng tu,dan air mata kucing keluaran bumiputera yang lazat dan manis tu!

Aku bercakap pasal pulang ke kampung ke atau makanan..?? Oww, patot la.. Sebab makanan dan aku tak buleh di pisahkan...Jangan sesekali..!! Ngeee....:p

** Owwh,sebentar nanti ade jamuan sambutan hari lahir staff di department aku. Makan lagi.. ! Tadi baru ke lepas bedal ayam goreng McD dengan Cik 301.. Harapharap berat bas tak terjejas dengan kehadiran aku..!








Cik Kuna Kunang : Hari ini, hormon idea dalam otak macam dah nak menopos.. Demmit!!

5 comments:

kimisai said...

lagu amuk..!!!
hehehe

pulang maner??

Fatt Chin Choy said...

kirim salam rindu kat mak ayah
haha

oranglidi said...

wahaahahah. balik jgn x balik

pucek_85 said...

ko ni asyik balik kampung jer....cuber sesekali balik bandar....lain sikit....
jeles aku.....aku nk balik gak.....waaaaaaaaaaa

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

kimisai - hehe..balik katong ar..huhu

Ah Fatt - kem salam je??

oranglidi - hehe..dah balik pung..hehe.

pucek@tim - ahahah..rilex ar tim..jgn sesedih..huhuh