|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, October 5, 2009

hikayat 36 - Interview Uptade


-Message Received-

"..wei, ko try semak semula SPA, status aku die suruh tunggu untuk interview kali ke 2. Tarikh akan die bgtau nanti. Kira simpanan la ni. Takpe la, kalau dapat interview nanti try je la nanti,hehehe.." - Cik Oyah

"..Hah?? Simpanan? Ape,die ingat aku suke ke jadi perempuan simpanan? I tak suke taw, you...! Hahaha..Oke oke,i'll check shortly.." - Cik Kuna

Oke,first..Pagipagi lagi Cik Oyah dah msg pasal ni. Interview yang dulu tu.. I was like, "..Owkay,why not just give it a try..". So aku pun menaip dengan laju sekali,mencari laman sesawang itu.


~ ~ ~ bZZzzz... ~ ~ ~ ~
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Poffff....!!!!
KabOOmm...
V
V
V
V
V


Tadaaa.....Hahahaha...


Actually,sebelom ni result dah keluar,die cakap dukacita dimaklumkan tak berjaya or something like that,coz Cik Oyah yang cek kan untuk aku. Tapi, hari ni lain plak. What's was wrong, or what was happened tak tau la pulak kan. Anyway anyhow, harap2 ade la rezeki untuk aku. SEbab sekarang ni, terasa macam nak berubah angin la pulak. Mungkin untuk ketenangan...








Cik Kuna Kunang : Think,i have to prepare myself... To accept much realities after this instead of dreaminggggggg..........

5 comments:

miEz haNeM said...

kakuna:)


KAK MieZ cayang sama kamu..

GuD lUcK dik:)

PAPE RoGeR2 la DALAM uR eN3:)

EN.ROBOT said...

teringat muda2 dlu,.,.~
ari2 check page tu tanpa jemu,..
pengalaman itu sungguh mendebarkan,.~

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Miez HanEm,

Time kasEh Sis..!!kakuna pun cayang sama cik GulaGula..hehehe..
Thanks,of coz akan di roger melalui blog kesayangan saya ni..;))

En. BotBot,

Owh..bkn kamu je pnah muda..heheh..Yg pasti sya sntiasa muda..ahakss..
mndebarkn ke??kne skit jntung tak..ehee...;p

Fatt Chin Choy said...

aku tiga tahun mencuba jadi lelaki simpanan SPA pun tak dapat wei

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Fatt Chin - Cuba lagi..! ahakss..kamu suka ye jadi lelaki simpanan..?? heheheh..