|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, October 29, 2009

hikayat 55 - I Am Who I Am..!



Semalam aku telah menukar status aku di fesbuk dari "COMPLICATED" kepada "SINGLE". Its been a long time lagipun. Even, mase aku ade bf pun,aku tak letak status aku "IN RELATIONSHIP". Aku lebih senang begitu.

Tapi, semalam.. Sejurus status di tukar satu komen telah kelihatan, dari seorang yang memang aku kenali. Sangat kenal..!! Beliau meng komen,.,.

"..Sure..?.. Huhuhuhu.."

Dan aku membalas..

"..Definitely sure.. Ehee..."

Beliau membalas semula..

"..Kenape dah elok complicated tukar single pulak..? Huhuhuh..."

I was like, owhcay.. What is wrong with that?? Its just a status though. Suke hati aku la nak buat status ape, single ke, married ke, widdow ke.. It has nothing to do with him i think.. I mean, im just being honest, and thas is my status now. And perkara ni pun, aku rase macam tak serius pun. Then aku menjawab semula..

"..Ahaha..Because i just found my life back, accept the reality coming..."

Saje je cakap macam biasa, macam tak ambik serius pun. But thennnnnnnnn..... Beliau komen lagi.. This time, i think im gonna take it serious..!

"...Hehehe.. Jual mahal sangat kot. Ke LAKI ORANG YANG AWAK MINAT NI..? Huhuhuh..."

WHAT..??? OMG ! Aku tak percaya die buleh cakap macam tu. It was touche, and seems like i am damn desperate to get a bf..?? Damn!! Aku memalas dengan berhemah..

".. Uii,, statement tak leh blah.. Im not that desperate la my darl A****...Ahakss..."

Dan terus beliau tak balas dah. Demmit! I dont believe that he could said that to me.. Aku kenal die memang dah lama, and we all pernah juga berkongsi rasa ..Tapi suatu masa dulu, sekarang masing-masing buat haluan sendiri. And now, we all just being friends.

But, aku tak boleh terima ape yang die cakap kat aku tu. Aku terasa bukan sebab ape yang die cakap tu memang betul, tapi seolaholah menghina aku.. And im a desperate person who looking for a love or bf or that thingy... Oww Demmit..!






Cik Kuna Kunang : I am who i am.. Nobody would understand, and no one could..!

6 comments:

Cik Mawar said...

alahai..kuna..
aku perasan gak kat Facebook smlm
aduhai..
sabar2 kdg2 menda tu kebetulan ja
:) semua tu kan
buat kita jadi lebih kuat n tabah..;)

EN.ROBOT said...

lorh,.,.xjadi kawen la nih...?
agagagaaga,.,.~

Razman said...

cool la beb..mb die juz gurau..or mb gak die nk test naseb..ko mrh cpt sgt, tros die lari..haha

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik Mawar - Hum..tu la kan? mencik ai..huhuh..

En. Bot Bot - Bile plak petik pasal kawin?

Razman - Hoh, sbb aku tau die jenis laki cane..ciskek btol! huhuh..

Fatt Chin Choy said...

kat tenet ramai yg celupar
depan2 semua kecut

anak muda sekarang ni aku tgk susah nak tegur sikit... cepat naik angin tp kalau kat belakang kita mulut diorang besar (sama gak halnya dalam tenet)

anak muda sekarang ni manja2 ler blh dikatakan

~aku yg tua~

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

ahfatt - nasib baik ko tua...hehehe...org tua byk membebel nya...