|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, October 19, 2009

hikayat 47 - Kisah Si Timah..


Nama beliau,Timah.... Nama timangtimangan Tim. Beliau memendam rasa.. Memendam rasa kepada seorang jejaka yang beliau minati. Kesian beliau..

Aku dah cakap dengan beliau. Bagi hint yang membolehkan jejaka itu perasan, perasaan kamu kepada nya. Tapi, Timah pemalu.. Kesian beliau..
Cane aku nak tulun ye.. Kamukamu ada cadangan ke?? Nak suruh die pegi propose jejaka tu ke..? Ish..

Sabar ye Timah...

Tu jela kot cadangan aku. Yang lain, dah secara verbal pun bagitu sama dia.. Kamu jangan nakalnakal ye Timah... Aku sekeh kang..!!

Aku pun tunggang langgang,nak bagi idea pulak..Hahahah.. Timah, kamu oke ke..?? Mee goreng kamu malam tadi memang sedap.. Nanti kalau agakagak kita jobless,kita buka kedai makan yeaa....


Sekian entry khas kali ini untuk Timah @ Temah @ Tim...

[mee goreng Timah.. hottttt beb..!!!!]

Cik Kuna Kunang : Kamukamu ada cadangan..???

7 comments:

bias® said...

pergh! nampak sedap.

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

mmg sodap...mai secawan...hehehe

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

gaya2 lelaki tu ade suke timah tak? cuba try test bagi hint.hehe

Fatt Chin Choy said...

kena cuba br tau
tp kena bg tau dia... rejection tu ada gak

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Bi@s - mmg sedap beb..! udang die..huhuh...

a.k.u.p.e.n.t.o.i - nk bubuh lam cawan ke mee tu..? ahaha..

naDDy - Um..laki tu pn pndiam gak..huhuhu..

Fatt Chin - tu la..dh ckp ngn beliau..takpe,suh beliau cuba lg..hehe..

**thanks kamukamu semua..!!**

azalea said...

suruh tim ajak mamat tu g tgk papadom.. hehehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik 301 - Die cakap elaun blom masuk lagi..hahahaah..