|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, October 14, 2009

hikayat 44 - Ini Hari..

Ini hari ...Aku nak bercakap pun malas dah rase.. Bukan sebab malas sesaje ..Tapi ade sebab kenapa aku tak mo bercakap... Tolong jangan gelak kan aku okey.. Aku masih mampu menaip ape??

Lemah betol nak angkat kol pagipagi buta ni.. Bukan aku malas, tapi ade sebab kenapa aku tak nak angkat kol itu.. Tolong la faham aku...

Hari ni pergi ke tempat kerja dalam hujan.. Tak romantik lansung..!! Sape cakap romantik pegi keje dalam ujan romantikk?? Getik!! Kalau ade boifren buleh la nk romantikromantik...woi.,woi..!!!

Jumpe pulak seorang gurl yang satu tempat kerja.. Nak tegor ke tak..?? Nak ke tak tegor..?? Oke.. Aku tegor macam biase.. Tapi, aku dah agak dah reaksi beliau...Beliau musti macam tak berapa nak dengar ape yang aku cakapkan.. Aku pun tak berapa dengar ape yang die tanye... Aduyaii...

**************************************************************************

Malam tadi....


"..Hello.. Ha Wei, ko kat mane..? "

"..Err,haa. Ye hello, Aku kat rumah la. Nape ko?? "

"..Woi!! ni sape ni.. Ain ade tak..? Jgn maenmaen eh.."

"..Ye syaitonnn...Ni Aku la ni,Ain..!! Kenape..??"

"..Owwhh.. Tekejot gak aku.,.,Tu la, ingatkan tadi bapok mane la kan..Err,sory ye...Hehehe..."

"..Lahanat lu! Sial dowww...!!!.."

************************************************************************

Ini bukan pertukaran hormon oke..!! Aku masih lagi Perempuan sejati..!! Macam bangkai kawan aku tuh..! Buleh die suspek aku ni macam tu..?? Tak respek lansung.. Kamukamu jangan syak aku HsatuNsatu pula. Doakan aku baikbaik saja ye.. Dan kepada yang call aku tu di ofis maupun henpon,harap maklum, virus ini tidak merebak melalui perbualan telefon. Aku cuma flu dan cough saja..

Haachoommmmm....!!!! Aish...Sroottt..Sroottt...!!...











Cik Kuna Kunang : Berjaya jugak pergi keje hari ni. Tak MC pun taw... Baik kan aku..?? Oke,abaikan.........Haaachooommm....!! Haih...sory...

5 comments:

ayampinko said...

huh bodek guna aircond nie...

Cik Mawar said...

apolah ekou nie asyik dok sihat ja ha..
ish ish...
semoga cepat sembuh ..
ko balik bila? minggu nie minggu depan?
jiah kawen, ko balik ko?
25 oktober nie ha.

Fatt Chin Choy said...

garang nyer mereka2 ni
haha

bias® said...

minggu demam ke skang nie?

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Ayam - erk.?cane tu..?aku tak paham..huhu

Cik Mawar Sejati - Hoh,nk buek cmno..nsib badan asik dok sihat ja..huhu..

Fatt Chin Choy - ye..mmg pun! mereka mmg garang.kamu takut??

Bi@s - entah la..ko tak demam ke?huhuh