|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, October 19, 2009

hikayat 46 - Jawab Tag La kejap..




NOTE : Tag ni setelah berminggu kot Cik 301 bagi kat aku,di sebabkan aku jarang update,dan tak terperasan terpampang nama Cik Kakuna dalam tag die, jadi lambat la nak menjawabnye.. Aku tegar la jawab ini,setelus mungkin..Ahakss...


1. Anda rasa anda hot? ~~ hot ker??
Oww... Hot la.. Saya punya aircond dalam ofice ni rosak kowt..
2. Upload gambar kegemaran anda.
Kalau kamu jumpa gambar yang ada muka saya, tu la gambar kegemaran saya.. Hahahaha...[bangsa malas aplod la nih...!!]
3.Kenapa anda suke gambar ini?
Gambar mane?? Mane?? [gaya tak bersalah je kan..?? cam lahanat jel!!]
4. Bila kali terakhir anda makan piza?
Sabtu lepas, mase bershoping di Midvalley.. Kamu tak nak tanye flavor ape..?? Owcay, super supreme.. Hahahah..
5. Lagu terakhir yg anda dengar?
Rihanna - Lagu2 beliau memang menusuk jiwa saya.. Saya kan sedang dalam temp0h berkabung sekarang.....
6. Apa yg anda sedang anda buat selain selesaikan tag ini?
Syhh,.,.Saya sedang ber-es-em-es dengan En. Malik. beliau cakap beliau nak mengorat saya..!! Ahahahah....
7.Selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?
Kalau saya cakap kan,nanti musti mereka ejek saya... Huh!
8.Tag lagi 6 org dgn hati yg terbuka tanpa rasa kekesalan.Sila lakukan kalau tak kena denda mandatori..
Ish..Sampai mandatori ni.. Kalau mereka tak buat, saya yang kene ke..?? Adoiii...
* Siapa no 1 kepada anda?
Eh..Mane no. 1 tadi..? Meh sini saya tengok muka.. Ahahaha....
*Bagaimana pulak dengan no 4?
Mane tah die,menyuruk kot..Woi,kuar kuar..!!
* Kata sesuatu tentang org no 5.
Eh,no. 5 sape ek..??
* Bagaimana pulak dengan no 3.
Saya pun dah pening ni...
* Siapakah org no 2?
Lapar pun ye.. Ish..
* Bagi pesanan anda untuk org no 6.
Laa..Ade lagi ke..??
Oww..Dah abes..?? Fuhh....
Sekian, entry tag..
Babai....
la la la la....






Cik Kuna Kunang : Memang pemalas kan..?? Sory sape yang buat soalan tag ni.. Hahaahaha...

2 comments:

azalea said...

oh dah ade pasangan baru en. malik rupanya.. saper itu en. malik.. hehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik 301 - En. Malik = teman sepencarutan..ahahaahahaha....