|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, October 26, 2009

hikayat 50 - Hari TerBIZI...


Woi..Woi...Baru dapat apdet woii..Hehehee... Korang kene puji aku hari ini, kerana baru sekarang ni, time aku tulis entry ini komputer ini di explore dengan internet explorer.. Kalau tak, dari pagi tu mengadap paperwork bos untuk presentation esok. Sape cakap aku tak bizi..??? Bizi wei..... Ahahahaha...Rindu la pulak nak berbicara di alam maya melalui kotak komen dengan bloggerblogger yang cOOL dalam list aku tu...Humm...


Siyolll! Mate rabak macam drakula dah aku rase.. Cume tak tumbuh siong je lagi.. Ciss..!! Sampai jam 4 pagi dari Genting bai, mau tak menangis aku nak bangun pagi.. Kalau tak di sebabkan paperwork yang tak bersiap lagi, [sebab bos dah mintak hari isnin] aku mungkin berada di Genting lagi sekarang ni. Menikmati alam sejuk.. Ahhh....


Orait.. Aktiviti hujung mggu akan di apdet kemudian.. tapi yang pasti, we having lots of fun.. Memang siow [cani ke eja wei..?] punye event..! And the best is, costume party..


Kepala ni berat lagi, pening pun ade. Sebab aku di paksa oleh rakanrakan untuk mencuba roller coaster yang macam setannnnn die punye kelajuan!! Bikin nak pecah jantung beb..! Oke, saya seorang penakut jugak, sila la gelak ...Ahahaha... Maseh..!! Ciss..!! Lepas tu buleh pulak diorang nak suruh cuba naik Space Shot.. Mampus aku tak naik..!! Sampai sudah.. Ahahahahaha...Korang buat la ape pun, aku rela beli token and main pancing itik.. Ahahahahaha....La la la la...



Sekian sahaja, dari saya dan My Beloved.. Comel kan kekasih hati saya..?? Tapi beliau tak mahu mengikut saya pulang ke Shah Alam,beliau cakap panassss.....!!! Dah, aku tinggalkan je la kat atas sane.. BAbaiii.....

[beliau malumalu kucen walopun beliau beruang..tunduk je...tak nak pandang kamera pun.. Ahahahah...]

Cik Kuna Kunang : ............... (o~O) ......ting tong......

9 comments:

dzul hafixi said...

gua cool ke??
haha...

gua rasa je tu lu...
gua x yakin pn...
hahha...

oranglidi said...

wa ingat adalah 1ribu dua jugak harge bear tu.

sbuk jgn x sbuk!

EN.ROBOT said...

pe barang IE...?

Fatt Chin Choy said...

wei aku x pernah lg pg genting... huhuhu

ko best ler hari ahad blh jalan2. semalam aku keja wei. keja!!!

keja balik tgh malam, esok pagi masuk keja lagi...

lg ler siyal dr ko

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

dzul hafixi - yeah,lu mmg cool beb..hehe..

yeke.emm,klw lu rse yakin lu tegur la..gua tak knal muke lu cane..huhuh..

oranglidi - ahaha..gile mahal lu letak harga die..!hehe..

en.bot bot - kerek nye ko...!!!!

fatt chin choy - yeke ko tak pnah pegi?? tipu la ko nih..ko mmg slalu keja hjung mggu ek?kesian..mmg siyal betol..ahahah.....

azalea said...

wah chantekkk nya baju,,, nk pinjam,,,

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

azalea -baju mane? yg horen tu ke? ahahahah.....buleh ja aih...hehehe..

Cik Mawar said...

hahahaha kuna
aku g genting mampus tak naik semua natang tu
bagi duit pon aku tak nak
hahahahahaa.. gila
cam nyawa hujung tanduk
naik natang2 tu
g sana jadi model dok tepi2 ja.
hahahahhaa
baju oyen,perghhhhhhhh
1 KM org dah nampak ko..
huahuauahhauaa

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik Mawar - ahahahaha..den tgk kmampuan la,klw leh naik,den naik la..lau tak, den rela je beli token main pancing itik...ekeekeke.....
tau takpo! mmg dr jauh org dh nmpak den..dan sume geng2 den..eehehehe...
glemer den..ehee..