|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, October 7, 2009

hikayat 38 - Update Malas..


Aku jadik malas... [nassang bak kate beliau nih..]
Malas nak update sangat..
Banyak sebab musababnye...
Kang tulis bebanyak kang masuk berita pulak..
Tapi,tak la sampai Karam Sigh datang intebiu..






Ku akui aku ni bukan la seorang pengguna komputer yang alaala canggih punye, tambah dengan software2 bagai di install untuk menjana ketinggian rating penggunaan komputer di pejabat [memang tak kene ayat ni..!] mahupun di CC, sebab aku pun bukan la ade sebijik komputer yang boleh di bawa kesana kemari dengan seekor berok tercucuh di palam yang di sediakan, supaya aku buleh mengadaptasikan cerita seharian untuk di masukkan ke dalam bolog ini.. Haih ~~ Panjang plak membebel nye..tolol!!




Aku tension. Gambargambar dalam blog aku tak buleh di tumbesarkan agar lebih sihat untuk tatapan semua.. Mencik la haku..!!








Cik Kuna Kunang : Weeewiittt..! En. Acapkali meng add saya dalam fesbuk beliau.. Oww.. Saya smell something ber ikan la....

7 comments:

kimisai said...

malas, tp tetap ader entri...

oranglidi said...

hahaha. nama blog wa pun ade?

jangang nassang sangat! haha

Fatt Chin Choy said...

kena tukar template kot pasal gambar tu

kalau tau code boleh ler edit balik code template ko ni

dzul hafixi said...

rumah lu gegar x ari tu??

EN.ROBOT said...

cis,,.pemalas!!!!
agagga~

Cik Mawar said...

cesss.. ngan en.acapkali sajo.. ish ish.. kang kang...
tetttttttttttttttttttt :)

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

kimisai - hahaha..tu la kan..

oranglidi - hehe..wa pnjam ayat lu jap..

fatt chin - yeke...leh ajar tak..??hehehe..

dzul hafixi - wa tak rase ar beb..eerr,ade ke??

En.BotBot - Hahahah...ko pun sme,entry pn tak byk..huhuh..

Cik Mawar Sejati - ekeekek...ehem, tade prasaan pung..huhuh...la la la la..