|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, October 20, 2009

hikayat 48 - Berjodoh Lagi...

Pagi ini, aku berjodoh lagi.. Dengan Lelaki tolak kereta itu.. Ahahhaha... Musti die malu... Cian die. Tapi aku buatbuat tak nampak je beliau. Kang kalau usha lebihlebih kang die pikir aku nak usha die pulak.. Tak mungkin! Kang die pikir aku ni sengaja nak usha die sebab kes pagi yang biru itu..

Hari ni aku kuar umah dah lambat. Beliau pun,aku syak.. Tapi hari ni, kereta beliau tak kene block dah.. Beliau selamat di situ.

Aku cuma bagi jelingan yang agak tyipical.. Ahahahah... Mujur pagi ini,tak dengar lagi bunyian itu yang di selangi dengan dehem dehem..










Cik Kuna Kunang : Telinga aku macam dah pekak sebelah je.. Kes flu dan dan batok aritu...

11 comments:

Saifura said...

gaknye jodoh semakin dekat kot?
lalala..

jln2 singgah jap..

oranglidi said...

ambikkk lu! hahhaha. kan wa dah bilang.. lu ada jodoh dgn dia! hehe.

trry la kenal2an. hehee

bias® said...

jeng jeng jeng!

kimisai said...

cinta pandang pertama...

tapi ...

cinta kentut..

Fatt Chin Choy said...

kang berjodoh plak
tercium ler bau kentut selalu
kakaka

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Saifura - ahahahah...ntah la..
*thanks singgah..!*

Oranglidi - Ahahaha..tade tade..! kbetulan je tu..hehe..

Bi@s - erk..?? suspen nye..heheh

Kimis@i - ko jgn..ade lak cinta kentot. tak snonoh plak bunyik nye..

Ah Fatt - Adoii..tak sggup aku nk pikir fatt..!! kentot mmg tak dpt di pisah kan..hahahah..

Razman said...

tiba2 rasa nak tolak kereta pasni...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

razman - jgn bg aku jumpe ko..klw tak citer ko msuk blog aku.hahah

oranglidi said...

hahaha. razman x boleh blah.

EN.ROBOT said...

ehem ehem,,.

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

oranglidi - haah,mmg razman takleh blah...hahaha

En. Bot Bot - ko sakit tekak ke bot..? ahahah