|PemFolow Kelip-Kelip|

Friday, October 16, 2009

hikayat 45 - Entry Ini Ku Tujukan...




Ahahahaha....TAkde..Takde..! Tade sapesape berkenaan pun entry ini.. Sajesaje maenmaen.. Lagipun, baru teringat, hari ni tak makan ubat lagi. Patot la alaala sengal sedikit. Macam Incek Malik [yang call aku malam itu..yang cakap suara aku cam bapok tu! ciss!!] cakap dalam message beliau.."..Ko ni, cakap sikit nak gelak,apehal..? Tak makan ubat lagi ke..?..".. Siottt dowhh..! Mentang la aku baru baek demam...Hawau..!!


Yeaayy...! Saya dah sihat sikit untuk hari ini..! Tak perlu bergenangan air mata untuk menahan sakit kepala dan panas badan, sebab ternyata hibernasi selama 24jam [ya allah..ampunkan aku!!] memang mujarab ye kawankawan.. Sila ambil perhatian, ikuti rencah ini.. Ubat selsema Sebijik dua di makan bersama ubat demam/tahan sakit sebanyak 2 ketul dan satu sudu [aku hentam lebih sket..ahahaha...] besar Ubat batok, nescaya tidur anda tiada ganguan..!! Fuhh...!! Macam setan kan..??? Nyamuk pun tak heran dah beb, sebab darah pun terasa ubat je.. Ahahaha...


Hari ini baru terasa idea itu nak keluar, puas aku perah pagi tadi.. Petang jugak die keluar. Err,semalam saya MC ye kawankawan.. Hahaha..Tak cukup tegar la diri ni nak menahan sakit kepala dan demam ni kat ofis..Hehehe..Ini pun selepas berjalanjalan di blog list of blogger aku tuh, Oww..upenye Cik 301 ade tag aku..! Ampun! Aku tak perasan pun.. Oke.. Tag akan di jawab nanti ye..! Tapi, buleh pulak die cakap aku ni blogger tegar,sebab banyak hikayat.. Ahahahah... Aza,tu belum lagi aku memiliki sebijik lappy dan aku bela band berok sekor kat umah tu, kalau tak... Memang ko tak payah tanye aku kat mane.. Ahahahaha...


Lunch tadi, Cik 301 dah awalawal sound nak kuar, ingatkan buat amal jariah.,Rupenye..Pegi mencekik.. Jauh wei pegi, sampai ke negara Arab sana la,,fadang fasir la...Tak caye..??






[Cik 301 and Nardia sama Aku, bergambar bersama Camel.. Camel itu Unta ye adikadik...!!]




[aku mau cium itu Camel...!! muahhhhh....!!!!]





Tengok, kami tak menipu kan..? Ahahaha... Memang keje giler keji jugak la..Mau tak nye, on the way nak balik ofis tu buleh pulak dah singgah pergi Mahkamah Shah Alam tu, Ibu Adam a.k.a driver kami @ Kak Wie, ade urusan pulak. Sampi je ofis, jam menunjukkan tepat 3.20 petang..! Hahaaha...Woi,woi..!! Masuk 2.45 petang la....Aduuyaii....! Hancur company beb...!!!


Owhh..Makan ape..?? Tunggu la keluaran entry di blog beliau... Musti ade punye...hehehe...








Cik Kuna Kunang : Kalau harihari ini macam, memang aku adalah salah seorang pekerja yang di black listkan untuk naik pangkat tahun depan..Hahahahaa...

4 comments:

StingRay said...

hahaa...suara bapok.

Fatt Chin Choy said...

tak blh plak klik gambar tgk besar2

Cik Mawar said...

Fatt.. kecik tu pon dah jelas..
kenapa nak tgk gigi unta ka?
hahahahahahaha..
larikkkkkkkkkkkkk
sambil jeling cik kuna..
hak hak hak

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Sting - siot je...gelak kt aku..

Fatt - Haah..takleh klik.nape ntah..hmm..

Cik Mawar - Cehhh..! jago ekau..!!heppp...!!