|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, November 3, 2009

hikayat 58 - I Like It That Way...

Entry awal november yang berbaur virus.. Huh..! Saru perut aku..!Baru je balik dari kampung. Aku MC semalam. Sebab penyakit ni suke kat aku kowt agaknye. Batok dengan selsema ni.. Pastu, asik kene marah je sebab tak suke nak makan ubat. Ubat yang aku ambil dari klinik panel kadang tu tak habis pun di makan. Kalau aku jual balik boleh ke? Ahahaha...




En. Malik tanye, kenapa tak makan ubat.. Then, jawapan aku yang buat beliau piss off "..I like it that way..". Terus je, berkepingkeping sms makian dan carutan masuk dalam inbox aku.. Ciskek..!




Malah, masuk je kerja hari ni.. Sume orang dah tak kenal aku agaknye kowt. Call yang di jawab pagi ini pun, membuatkan aku saru. Tekak ni gatal macam nak di korekkorek je!!




"..Hello, ain ade tak.." dan "..Ain mane ek.." adalah ungkapan pertama bila aku jawab call pagi ini. Abis, yang jawab ni hantu raye aku ke ape...? Ngaaaaaaaaaaaa.....


Owwww..Aku berkongsi penyakit yang sama dengan Tim dan Ezza. Housemate la katekan.. Ahahahhaha...







Cik Kuna Kunang : Hati tengah saru plak..Nape ntah..*sigh*..Hmm...

7 comments:

dzul hafixi said...

ishh.. bley bejangkit nih...
seb bek aku da pindah umah...
hahaha...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

dzul hafixi - wah..dah pndah ke?pndah mane pulak..?heheh..takleh la aku nk tserempak ngn ko lg..ahahah..

dzul hafixi said...

flat same la...
tp da kat bwh..
rendah dari kau...
lvl 2...
hhahaha

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

dzul hafixi - Owww..blok 54 ek..?? ceh..dah turun taraf sket ar..huh,aku je la dok kt tkt 4 tu ha..sempot..! huhuh...

time2 exam pun smpt lagi nk pndah2 umah ek..ahaha...

oranglidi said...

hati saru?

saru bukan monyet ke?? hehe.

dzul hafixi said...

cis kau nih...
aku duk lvl 2 la..
blok same.. 57...
rumah paling metro..
dtg la... hahaha...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

oranglidi - saru tu serabot la..ahahaha..

dzul hafixi - owwh..yeke..blok 57 upenye..aiseh,bejiran jgk..ekeekek...
blok pling metro?? nape??hik hik hik..
aku dtg,ko wt open house la..masak ape2 yg patot..hahaha...