|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, November 5, 2009

hikayat 62 - Bengang & Bangang..!!

Owkay, sekarang aku masih di ofis. Tak tau ape yang aku buat. Sebab kalau balik awal pun, bukan boleh buat ape. Ahahahaha...Kalau kat sini, masih ade lagi staff yang kerja shif malam, boleh la bawakbawak sembang ke ape ke kan...Eheee..

Tapi yang tengah bengang sangatsangat skang ni, henpon aku yang bahalol ni wat taik pulak..!! Dah la bergantung dengan yang satu ni je..Tengahtengah bulan cani, mane nak cekau sen. Tanak sentuh saving yang ade berapa keping jek. Haihs...

Bile refer dekat kengkawan, jawapan jahanam ade lah... "..Alah, beli yang lain je.." Haah, ye..Memang buleh beli yang lain. BAk duit kat aku lapan riban..? Ade..?? Huh..

Kalau nak pegi repair, kene bawak orang yang tau selok belok henpon ni, kang sesia aku kene ketok. Bukan kene ketok dengan penyapu ke, sudip ke tapi harge oke.. Saya memang tengah bengang skang ni..!! Agghhhhhh.......!!

Minggu ni tade mood nak pegi manemane. Jiwa dan hati kosong.. Jantung je berdegup dup dap dup dap. Ngeee....Interview tak lama lagi ni bai... Ape aku nak carut kali ni..Ahahahaha....







Cik Kuna Kunang : MAsih memikirkan solushen untuk henpon tersayang ni. Sayang cane pun, tak kekal lama....bushit betol..!!

5 comments:

Fatt Chin Choy said...

tak dapat ler call2 sms2 pakwe

dzul hafixi said...

ko tuka yg baru la...
saje provoke ag... haha...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Ah Fatt - saya seorang single..auuwww...hahaha

dzulhafixi - haah, ko pun same..bak sribu kat aku..ekekeek..

azalea said...

cian ko.. huhu takpe la nk wat camne dugaan...nk pinjam hp aku yg gabak besar tu tak

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

cik 301 - hoh?? henpon yg gabak besar tu cane? ade cam ghobok tak die nye besar..huhuhu..