|PemFolow Kelip-Kelip|

Friday, November 6, 2009

hikayat 63 - Tebiat Saya Sekarang Adalah...


Keluar lewat malam dan balik lewat pagi...! Lalu saya tidak dapat nikmat untuk tido pada pukul 2 atau 3 pagi..Di buai mimpi indah di wonderland. Justeru, saya tido hanya 2 @ 3 jam sahaja.. Nikmat di situ dah di tarik...!!




Tetapi saya tak mengantok di ofis.. Pelik tapi benar... Macam setan pulak bunyik nya kan..!!??




Saya kena cari kerja shift la pulak macam ni. Baru balance..! Hidup tak balance tak true..Heheheh.....Lagi la macam setan poyo bunyik nye...!!








Cik Kuna Kunang : Hari jumaat adalah penghulu segala hari ye kawan kawan..... Ape yang cube aku sampaikan ni..??? demm..

6 comments:

kimisai said...

erkk??
hobi baru ek??

jgn di biarkan ...bahaya...

Fatt Chin Choy said...

workaholic ni
hehe

oranglidi said...

hehe.. jgn kerja berat2 sangat..

triple x malaya said...

suruh orang pergi solat jumaat yea..tu la msg sebenar kau nak sampaikan btul x?hehehe

EN.ROBOT said...

sebenar nye ko nk blk kmpng kan..?
tu kan mesej ko...? haha,.,.~

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

kimisai - ahahah..tu la,bahaya ni klw dibiarkan..huhu

Ah Fatt - workaholic takpe,jgn alcoholic..ehee...

oranglidi - wa bkn keje buruh beb..huhuh..

tripleXmalaya - hahaha..sendiri mau ingt bai..ehee..

En. Bot Bot - tau takpe..!! nGeee...