|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, November 9, 2009

hikayat 65 - Entri Saya...


Hari ini, pergi keje macam biase je. Tapi masuk lambat sebab saya bangun lambat. Oke, tipu. Sebab saya pegi bayar bil umah kat bawah blok tu. Ahahah.. Ade orang cakap saya amik kesempatan sebab bos tade. Hepp,,biase die..! Kalau bos ade pun saya masuk lambat ape...? Lagi macam setan kan..?? Ngee..


Hari ni Ade berbicara dengan En. Malik. Tapi kan, tetiba saya di rundung mendung.. Memang tengah mendung taim ni. Tetiba nak sebak. Ape kes ko ni Ain..?? Tebiat agaknye..?? Tak la, saya cakap dengan En.Malik, jangan mengingatkan saya kepada beliau. Saya mau beliau mati dalam hati saya. Sampai bilabila. Walaupun mungkin banyak masa yang akan di ambil, takpe..Saya redha..Sebab saya nak beliau betulbetul MATI..!

**Mati di sini bukan bermaksud saya akan go kill,kill, die , die beliau oke.tapi kalau la saya buleh lakukannya..hahahaah**

En. Malik cakap "..Im sorry..". Pastu saya cakap "..Naik lori...!!.." Muahahhaah... Dan ape yang saya pinta, tolong lah jangan ada perasaan ITU kepada beliau a.k.a En. Malik.Saya akan setel sendiri. Saya ni agak rebel kadangkadang tu...

Sekarang, kawankawan saya tahu saya sedang bermain dengan API..!! Owh No, bak kata adik saya...! Pengakuan berani mati dari saya a.k.a Cik Kakuna. Kepada merekamereka yang suka main api, ajak la saya.. Saya suka main masakmasak.. ! Mungkin buleh ajak Timah @ Pucek [belog beliau ada di atas.. ahahaha..] sebab Timah pun suka masakmasak. Sekarang air liur saya meleleh terkenangkan mee goreng beliau... Ngaaa.......

Saya tengah rindukan adikadik saya tu...Sebab mereka banyak hutang dengan saya..! Miahahhahaha......Nasib kamu dapat kakak yang gaya de'Vil macam gini..Hehehehe.....


[Mukamuka Penghutang..! Ahahahaah...=p...]

note : penggunaan kata ganti diri SAYA bermaksud di sini saya sedang dalam kebingungan dengan identiti saya sendiri..Ahahahaha....

Cik Kuna Kunang : Mau balik kampung. Mau pergi interview. Mau pergi bercuti. Saya rasa macam di permainkan... Owh No...!!

8 comments:

dzul hafixi said...

heartbroke lg...
ilex2...
ko g byr bil pnyelenggaraan yek?
byr umah aku skali...
duh..

Azalina M.Salleh said...

cik kakuna jom kita g cuti2.. gaji bulan 11.. aku pun tgh bengong ni.. nk g jauh je rasanya

i'msosupernotcool said...

heartbroke...

chill...

Fatt Chin Choy said...

main dengan api? ada maksud lain tu

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

dzul hafixi - ilex ar ni, klw tak aku dh msuk tnjung rmbutan dah..hahahah..
woi woi, kite ade share byr sewa ke..? ahahaah...

Cik 30 1- jom jom jom..! aku sgt nk bercuti skang ni..huhuh..

imsupernotcool - yeah..thanks..!

Ah Fatt - main masak2 la...nak join..? heheheh...

Cik Mawar said...

uit uit,.. balik2..
22 hari bulan nie
sampai 3 org kawen..
aduhai.. aku kena cuti gak lah
sulihah, shiha, kawen hari samo
pening2.. gaji lom dapat..
hahahahahaa

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik Mawar - hoh..??? ya ka..ahahahah..aduyaii...sume org nk kawin dh ni ha..aku bila lagi..huhuh...

Cik Mawar said...

huhuhu
sabor..lau ALLAH dah tetapkan
jodoh kita sampai
tak da menda leh halang
heheheehee.. ;)
sama2 ja lah kita berdoa