|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, November 12, 2009

hikayat 69 - Things That Happened Have Their Own Reason,Is'nt It..???


Oww,why my tajok are very the long long recently...Macam cibai guna ayat macam ni kan.....!!


Saya tengah saru sekarang ni. Banyak perkara perlu di setelkan, perlu di pikirkan..Ohh, what a life..!!

Semalam petang, mase tengah berhempas pulas menyiapkan slide presentation ICC-yang-tak-berapa-nak-jadi ni, dapat mesej dari my Along..

"..D****, adik excident kat Port Dickson,sekarang kat hospital Seremban, Alhamdulillah cedera ringan je..Jangan bagitau mak ngn ayah, kang berkejar pulak nak pegi kat adik,oke.."


Aku tersentap!! Hari tu adik aku jugak, AbangCik kene hit and run, ni Adik pulak. Adik aku sekarang belajar kat Politeknik Port Dickson.. Memang sentap beb..! And the fact that i could'nt resist, no wonder i've been missing them for the past few days.. Haih..

[walopun kamu berdua byk hutang dengan kakak,kakak akan tuntut mase kamu dah bekerja nanti..Ahahahahaha....giler devil! hehe..]


Owww...Damn I missed my family damn much..!! Just have to wait until this coming Raya Haji to gather plus with my upcoming newborn nephew...Oh, I am so there..!!








Cik Kuna Kunang : Counting the days as the days goes by......

6 comments:

Cik Mawar said...

Kuna bawak sabor
tgh entry makin hari
makin tertekan ja..
jgn gitu ..
aku baco ayat2 ekou pon sampai berkerut2 dahi nie
:)...

i'msosupernotcool said...

saru?
i dun no wat it mean..
coud u please..
xplain..
huhu..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

cik Mawar Sejati - Hmm..klw tak sabo aku dh blah da..ahahahaah..

imsosupernotcool - saru means..serabot or should i say messed..?
yah,u knew messed much better..hehehe..

i'msosupernotcool said...

no i'm not..
i noe serabot..
much bettr..

Fatt Chin Choy said...

berkira punya kakak
haha

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

imnotsosupercool - i bet u will..hehe..

Ah Fatt - kakak penyayang la...ko nk jadi adik aku...?heheh