|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, November 10, 2009

hikayat 66 - I Feel Like Dying..!!

**Lil' Wyne - Baby,I Feel Like Dying**

Aku pernah suarakan kpd Cik Oyah and Smarts last week masa we all jumpe di Balakong.



".. Wei, aku rase macam nak cari keje lain la..Korang tak rase ke..? Aku nak cari kerja yang lagi mencabar..."



Cik Oyah cakap..



"..Try la carik. Mane tau kan dapat yang sesuai dengan jiwa ko..Aku ni ko pahampaham la.."



Smarts cakap..



"..Haah, aku pun macam nak cari keje lain jugak. Keje sekarang ni bukan tak oke, tapi buat mende yang sama harihari, duduk je..."





Isu di sini, bukan tak bersyukur dengan apa yang telah aku capai, Sangat bersyukur sebab mungkin orang lain takde peluang macam yang aku dapat. Kalau di fikir semula, aku di kira cukup bertuah!



Aku rebel!! Ahhh....!!!!




note : Cik Oyah's wedding is next year, on January. Same date with my office's family day.. Shit! Im not going to give up my BFF weddings!!


Cik Kuna Kunang : My Annual Leave is off..!! Hahahaahaa....

5 comments:

i'msosupernotcool said...

i always feel like like dying.
but one thing keep me alive.

love.

here i go again.
nahh.
kiddin.

adventure job?
feed croc at zoo ngara?
ok?

kimisai said...

MLM jek...hahaha
tu yg gua cakap...tp gua tak penah buat pun..hahah

dzul hafixi said...

ko la yg blik mlm2 tu..
aku ushar je dr tingkap...
hehe...

Fatt Chin Choy said...

kalau dah lama dengan satu keje tu memang bosan

aku pun rasa

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

i'msosupernotcool - Yup! True...LOVe is everything.. to our family, to God expecially..err, you've been in love rite now dude?? heheh..

feed croc? what bout bathing tiger..heheh..

kimisai - MLM?? That is what im doing rite now..heheh..GUde2 punye! huhuh..

dzul hafixi - wei,ko nmpak ke..?? ish..

Ah Fatt - haah, mmg pun..so ko tak rasa nak carik keje lain..? hehehh..