|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, November 11, 2009

hikayat 68 - Its All Happened Again..! Damn Its Hurt...!! Ouch..



Sapesape buleh tolong aku.. Aku tengah pening + boring + tensen + bengang + gilervavi + bodow2 alang + bengap sket2 = bingai nak buat presentation ICC ni.. Nak kene buat schedule lah, bar chart lah, scratter chart lah, data entry lah,.. And, Tulang Ikan lah....Adoyaiii.......


Aku nak upah la sapesape... Boring aku tengok natang ni harihari.. Nak muntah kuning + biru..Dah jadi hijau lumut dah muntah aku....


Oww,tajok tiada kene mengena dengan entry..?? Hey, who said that..? Hell yeah its relate..! Sebab mesej dari beliau a.k.a Chocolate Man ni la buat aku tak tentu hala dah.. Keje pun takleh nak fokus. Mengalahkan orang nak beranak..! Cilake betol perasaan macam ni.. Aku dah bagi amaran dah kat hati ni, Jangan Ade Perasaan macam tu lagi...



Lalu, dengan lafaz bismillah.... [bukan lafaz cerai oke..demm!] aku rasa nak meRebel lagi... Ahahahahahhaha....... Best dowh...!! I tell you that..!! Sebelah kaki dah dekat neraka, sebelah lagi tergantung gantung menunggu jatuh je...! Setannn....!!!










Cik Kuna Kunang : Should or Should'nt i take it as "..nah, nothing happened...biase2 je.."... Miahahahah...

3 comments:

i'msosupernotcool said...

if u take it then its mean u fake it..

how bout face it?
ad bran babe??
damn..

Fatt Chin Choy said...

kaki rebel ko ni
hehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Imnososupernotcoo - well,life is a challenge..or should i say, what a life without a lil messy dude..


i think im gonna face it!
hell yeahh babe!! ahahah...


Ah Fatt - haah, mmg pun..aku suke rebel2 ni..puast ati aku..! heheh