|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, November 18, 2009

hikayat 75 - Deppresed Times tWo!!

Lagi la aku depressed bile sume site kat ofis ni nak block.....Adoyaiii....


Ni yang jadik malas nak pegi keje ni..Buleh tak..? Hahahahaaha......


"...Dah kalau malas nak keje tu, malas jugak la Ain...."


Woi Woi..!! Sape tu..? KUrang wayar betol cakap aku camtu....


"..Aku la...Hati ko..Dah la, Malas aku nak Cakap....:



Shibai..!!












Cik Kuna Kunang : Lagi sekali, sape kamu kamu yang ada kawan kerja kastam,buleh beli henpon muwah...miahahahahahha....

10 comments:

i'msosupernotcool said...

monolog?
haha..
chill babe..
chill..

Razman said...

meh aku jar cre plg sng..kat http tu,ko tukarkan, tmbh s. cth

http://www.facebook.com/

jadikan

https://www.facebook.com/

paham x? kat tmpat keje aku n uitm slalu block gak wtu opis hour. klu tmbh s tu, cuba 2 3 kali..msti ok..juz leceh kena type penuh..

triple x malaya said...

nasib si pemalas...hahaha

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

imsosupernotcool - yeah...im in depressed..huhuh..

Razamn - wooo..yeke?? wahahaha..bessttt...!! nnt aku cube..hehe..

triple X - hoh..ya..mmg pemalas pun..hehehe...

oranglidi said...

jangan naik malas, nanti kutu dan kelemumur banyak. hehehe.

maap weh, lame x snggahhh

Azalina M.Salleh said...

dah la guna berukband pun tak boleh.. cam sioooottt je

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

oranglidi - ahahaah..tp wa rajin cuci rmbut beb..hehehe...

cik 301 - tahu takpe..! beruk pun tak berguna dek nabi..huhuh..

PrincessCharming said...

hahaha :D
ko bukan malas tau...tapi malam ko dah jadi siang...siang ko ape lagi...dah jadi malam lah kan..kan ..kan... :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sabo..sabo..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

princesscharming - well,i like it that way..heheeh..

siti bum bum..kueh bom ke ape..? h ehe.. - ehee...tq...and tq singgah..