|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, November 24, 2009

hikayat 77 - Fully Loaded Excited..




Rilex..Rilexx..... Korang nih,Aku dah bagi link pun kat tempat beliau cane nak dapatkan BLOOK tu.. So, email pun dah berbalas, macam mesra je aku dengan Beliau ni..Hahahaa...

Okelah,ni entry untuk memperkenalkan kamu kamu dengan BLOOK tersebut, yang sampaikan ade orang cakap aku dah nazak..?? Ngaaa..Cik 301, aku belum nazak lagi daaa....

Jadi, dengan rasminya.. Hari ni.. First Baby beliau telah menjadi hak mutlak aku setelah proses proses dan teknik pembelian di lakukan...Wahahahaah...

Owww,aceli blook ni dah sampai last week lagi..Tapi sebab cuti raya qurban, aku dapat hari ni.. Tapi nape aku baru apdate blog ni petang ni..? Baiklah, biar aku sendiri jawab.. Sebab pagi pagi lagi aku dah ketuk pintu kat admin untuk amik parcel ni.. Sebelom diorang hantar aku dah pegi amik dah.. Tak sabo beb..! Menggeletar je buku lali ni nak tunggu ape rupe la blook ni.. Dengan yakin aku tau musti storystory dalam nye best..!!

Oke.. Keterujaan aku bermula di sini bila..............





Parcel ni aku terima....Pehh....!!!! Tak sabor nak bukak ni weh...! Heheeh...




Pastu tengok pulak, siap letak dalam plastik tu beb... Jambu nye kamu..! Ahaksss..Hehehe...








TAdaaaa..... Ni la die .....Haih.. Cantik pulak aku tengok cover die...


Pastu, yang ni la yang aku tunggu.. Tengok Tuan Tanah punye signature... ORIGINAL TOUCH tu beb.... Ala ala,shomel nye tulisan kamu..... Hik hik hik.....

Sekian, tu saje.. Ish,berdebar-debar nak abiskan buku ni.. Macam nak tunggu akad nikah pulak..!!



p/s : Untuk En. Jamil a.k.a penulis buku, ko memang best la..hehehehh..

Cik Kuna Kunang : Cube la korang tanyetanye,risik risik..Kowt kowt ade lagi blook ni.. Beli la...Yang pasti, memang baca sampai terkentot kentot..,macam makan keledek..! Hahaahahah....

6 comments:

Azalina M.Salleh said...

buku aper ni... nk tengok gak... pinjammm hehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Azalina - hahahaahah..aku hanya mampu gelak je dlu..heheh...

Fatt Chin Choy said...

ko dah dapat ya
bagus2

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Ah Fatt - dah khatam dah pun.. hehehe..best ah fatt...ko dh beli..??

Azalina M.Salleh said...

aku tak kiraaaaaaaaaaaa nk TENGOOOOKKKK Gakkkkkkk penantian ko tu

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Azalina - ye ye..nnt aku bagi ko...heheheh..jng smpai putus urat kentot dah la..hahaha