|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, December 1, 2009

hikayat 78 - Semakin Hari,Semakin Menjadi Jadi...



Betol la.. Aku rase semakin hari semakin menjadi jadi perangai gini.. Pesen ape ntah..Asik dok termenung je.. Apesal ntah...

Betol la, idea nak mencarut/membebel dalam blog makin kurang.. Aku tak makan semut pun.. Cane nak bagi tajam minda ni..

Ish... eksaited jugak kowt aku nih.. Minggu ni dah banyak pulak aktiviti yang dah plan dari last week lagi.. Esok, Nardia and our geng ajak tengok teater.. This coming sunday, Insyaallah pegi naik Bukit Broga kat Semenyih.

Oww, cerita hari raya haji..?? Emm.. Bangun lambat sebab sengaja? Then masak spagetti.. Pastu tido.. Heaven..!! Yeah,tidur ku di Shah Alam memang terhad...! Then, clasmate mase sekolah menengah dulu yang-dah-3-4-tahun-tak-jumpa datang rumah bawak Walimatul Urus.. Owwh no..! Wedding again....! (^~ o)..

Tapi, pada masa yang sama HARITH ZULQARNAIN menanti aku .... Tak sabar nak jumpe beliau..~~~ !!! My adorabel lil' darl.....






Percayalah.. Hidup ini penuh dengan ujian & dugaan..! Baru separuh kamu melangkah... Next step foward, u'll be suprise...!!
Cik Kuna Kunang : And im totally suprised,then....

7 comments:

i'msosupernotcool said...

dat wat life precious..
surprise!!

Cik Mawar said...

sapo agi tu kuna
yang nak kawen?

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

imsosupernotcool - hell yeah...!

Cik Mawar - hoo..effa,ko kenal kn? budak ktg 3..huhuh...

Azalina M.Salleh said...

harith tu saper..ehhh kakuna lama tak jumpa ko..huhu aku bz giler sekarang..
tak sabar nk tunggu next week

Fatt Chin Choy said...

oh kamu sudah ada si HZ yer
kawen ler cepat2
hehe

Cik Mawar said...

oh.. tau2
tahun lepas kn dia tunang

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Azalina - Harith tu baru je kenal..heheh..

Ah Fatt - Heheh..tak sabar nk jmpe HZ..
eh, aku nk kawin ngn ko la..hahahaha..

Cik Mawar - haah..mari same2 kite meriahkn rumah beliau ye..