|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, December 22, 2009

hikayat 90 - Popcorn Session & Missing Stars - Meet My Adorable!




Malam tadi tengok cite Avatar. Superb Best..!! Tp aku agak terkilan sebab ingatkan cite avatar macam kat tibi tu, yang katun tuh.. Bukan ek..? Nape weh..?? Anyhow, memang worth it layan movie tu dengan gangkerz.. Agak sengal jugak la bontot ni menanti sampai 2jam stengah..Nak pegi toilet pun rase sayang je nak tinggal muvie tu... Ahahaha...


Arini ari selasa..




Cepat la esok rabu.



Pastu luse pulak kamis.




Pastu nak jumpe beliau ni.




Windu pulak.
[ini first publish oke..]





[aku nak suruh die pulak la belakon jadi Avatar tu, The Legend of Harith..Hahaha...]

[betuah btol..kecikkecik lagi dah masuk dalam blog aku ni.besar kang klw tak kenang budi auntie die yang shomel ni siap le!]

Cik Kuna Kunang : Mood dah post ke kampung..heheheh...

8 comments:

Azalina M.Salleh said...

memang chooomeeellll, tapi klu aku lagi lah chomeelll kahkahkah

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Azalina - eheheh..ko comel ngn anak buah ko.aku comel ngn anak buah aku..ekekekek...

A.K.U.P.E.N.T.O.I said...

len kali lu bawak plastik..tak yah g toilet..hehe

i'msosupernotcool said...

erk..
avatar best ever..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

pentoi - ahahaha..bgus gak lu nye sugestion..hehehe..

imsosupernotcool - hell yeah...!!heheh

Cik Mawar said...

huhuhu...
akhirnya jadi jugak ekou mak cik ya kuna
Tahniah..nnt ekou balik
den poei melawat si kecik nie ya
hehehehhehee..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik Mawar - hah,datang...jgn tak datang..jumaat ekau cuti kan? eekekek..apo laie..untung sabut ekau kot ade kedondong..ekeeekek...peberet ko tuh...ngeee..:p

Cik Mawar said...

heehe..kendondong tu..
umah den ado durian
dah luruh ..huahua..nak makan
durian meh umah den yo
kuikui..
jumaat den dok tahu agi
cuti @ kerja..
apo pong..lopeh kojer leh poei umah ekou...
hehehehe