|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, December 24, 2009

hikayat 93 - Temperory Lost..!



Baru aku perasan, mamat Johor tu takde contact aku lagi. Nape ntah. Die merajuk kot. Sebab kasih tak berbalas ke..? Ahahahah... Poyo je..!

"..Aku akan tunggu ko.." tu la ayat die. Skang ni miscall pun tak jengah henpon aku-yang-dah-kene-repair.

Gua ade pedulik..? Takde. Tapi tibetibe teringat mamat Johor tu sebab die teman sepencarutan aku. Lame tak mencarut dengant die.Hahaha..Ntah idup ke mati ntah.








Cik Kuna Kunang : Aku macam ni je la..Tak boley nak ubah pun. Sorry.

8 comments:

Azalina M.Salleh said...

patutla lama tak dengar ko citer sal en. malik tu..

baik ko contact die ntah2 musibbah aper ntah jadi kat die

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Aza - haah,tu la..dh lame die tak contact aku,nape ntah..heheh..aku dh try msg die,tak reply pun,dah tanak kwn ngn aku kowt..bia die la..

weh,cepat giler ko komen?? hahah..

Azalina M.Salleh said...

cian die dia majuk kot... ko dah ade penganti die.. atau pun die dah jadi investigate perhatikan ko tanpa ko sedar.. kahkahkah

aku bosan.. nk cutiiiiii

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Aza - olohhh...tua2 nak majuk,huduh! ahaha...i had nothin' to do with him,pengganti pn tade..emm,bia la die ..hik hik..

esok aku bagi ko cuti.hajat ko di makbulkan..! ehee...

Azalina M.Salleh said...

esok mau berposinnnggg dgn pak santa... haha

Fatt Chin Choy said...

mesti rindu dia tu
hehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Ah Fatt - aku rindu ko...hahaha

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Ah Fatt - aku rindu ko...hahaha