|PemFolow Kelip-Kelip|

Friday, August 28, 2009

hikayat 8 - Kad Ucapan Hari Raya


Mana Yang Lebih Praktikal...


Perlu lagi ke Kad Ucapan Hari Raya zaman skang ni? Bagi aku masih perlu..! Nampak betul tradisional nye.. But peoples tend to messeging and emailing rather than Kad Raye.. Betul la orang cakap, "Teknologi Di Hujung Jari Jew..". Tak Cukup dengan tu, Kad Raye pun ade kad raya elektronik dah. Haih ~ ..Macam-macam.


[tengok itu,sungguh rajin saya kan? kad raya bos saye tuh..die suwuh pos...heheh..]



[kad raya bos pun di sponsor oleh syarikat.. jadi,nape susah2 nak beli...kan kan kan...]







Aku..? Hahah.. Dapat Kad Raye free pun kire owcay la, sponsored by companye..,cukup la... Adress list pun untuk family and perhaps kawan terdekat. Lebih2 tu, messege sudah.. Heheh..

Cik Kuna Kunang : Emm,baru bape hari puase,suasana macam esok lusa nak raye dah...

11 comments:

EN.ROBOT said...

ko potong ape tu..?
alamat ke..?

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

En.BotBot,

haah..aku potong alamat tu..nk tmpal kt envelope,pastu pos...hahah..rajin kan aku?kan kan kan..

EN.ROBOT said...

rajin la sgt,..,len kali tulis tgn.,.
baru kate tradisional,.,.hehe~

oranglidi said...

bile nak bagi kad raya kat wa?

triple x malaya said...

untuk gua tak de ke?ape2 pun aku masih pakai kad raye untuk bagi kat family kat kampong..

miEz haNeM said...

salam:)
ai cik kelip2..
kad raya lagi sentimental kot:)

salam ramadhan yek:)

bias® said...

yeay! kad raye free!!!

Cik Mawar said...

kuna aku nak kad raya..
ko bawak lah balik 50 ka.. aku nak bagi kawan2..
bajet tak dok lak nak beli..
alahai.. nak pos duit rayerr agi.. huahauhauhaa..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

En.BotBot,

aiseh..tulisan shantekk sgt la nk tulis tgn..hahah..

OrangLidi,

lu bagi adress,nnt smpai la..heheh..=email adress..hehehe

TripleX,

Ha,bagi la email adress..nnt smpai la kad raya elektronik utk lu..heheh..

Cik Hanem,

wsalam..
haah,mmg lg sentimental..lg shahdu...huhuh..
pst;salam ramadhan jgk..hehe

Bias@,

yeayy.. jugak!hehehe...

Cik Mawar Sejati,

alahai Cik Mawar,smpai 50 kepin,nk wtpo..huhu...den bkn tokey..hahah..tkat dpt free dr opis 5 kepin ja...ekekeek..

azalea said...

wah aku lagi banyak beb nk wat keje2 sengal ni.. bos aku jew dah 2 org... datuk nye 300keping..ro....tina cuti, aku kena settle kan pakya nye... huahua aku benci kerja2 ni

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik 301,
sabor..nnt aku tlong setelkan..tlong setelkan kasi bom itu rumah mereka..! hahahaha..