|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, August 26, 2009

hikayat 5 - Giler Mengantok Arini

******************************************


Hye,ape kabar? Sihat ke? Tadi saye dapat jemputan temuramah. Tapi,saye tolak,saye penat la. "..Budak2 takleh kene public figure sangat..",tu mummy saye cakap,Sizuka. Haah,name mummy saye Sizuka. Name saye? Owh,lupe nak bagitau. Name saye Tonomi. Comel kan saye? Tu baru name,kamu belum jumpa saye lagi. Kalau namo cakap pon takpe,tapi saye tau saye Comel. Saye berumur,.,.,.alah,biarlah rahsia. Hik hik..
Daddy cakap saye ni budak paling comel,saye bangga sangat. Tapi daddy saye jarang bercakap,beliau pendiam. Ape? Name Beliau? Mummy cakap daddy dulu seorang pahlawan,suke lawan2,very energetic malah beliau di sukai ramai. Pastu,ramai orang jeles sbb mumy saye sorang je boleh menawan daddy. Name dady saye Naruto. Kamu nak gelak? Gelak la..Tapi,saye tak minat lawan2 ni,saye minat nak jadi ratu shantekk Parsi sedunia. Daddy cakap ".. oke,go ahead gurl.." Saye pun cakap, "..tenkiu dady,you are the most understanding papa in the wolrd.."

Nanti dah besar sikit lagi, saye datang sini lagi ye. Mumy saye panggil, nak nenen. heheh..Cik Kuna Kunang pegi mane entah, bulan pose ni tido je la keje nye kowt. Oke la,gerak dulu bai..






Lots of Love,
Tonomi
psst: Cik Kuna Kunang sempat tulis tajok je,ngantok sangat la tu agaknye..Hik Hik..








****............loading...........***

"saye la TONOMI..cari saye ke? nape..?cepat sket,saye dah lapar ni.mumy panggil ni..." [jawab beliau sambil ekor tergedik2..] [memang gedik agaknye die ni..]


"Ala,namo la pegang2 saye. Saye rimas la,kang abes bulu2 saye yang kembang lagi menawan ni. Saye dah simpan hasrat,nak masuk ratu shantekkk Parsi sedunia.." [eh eh,menyusu pun tak lepas lagi,dah ngade2 nak masuk ratu shantekkk..byk shantekk..!?!]

"Oke la,namo kawan takpe. Saye nak titow,mumy suwuh.Baru lepas nenen tadi,dady pegi jumpe business partner die pulak. Oke la,Bye.."












Cik Kuna : ZZZZzzzz..................

7 comments:

EN.ROBOT said...

sjk bile plak kucing pandai blogging nih,..,~ cik kunang2 mne.....?

Kuna Kunang said...

En.Robot??

cik kunang2 ade,die tido la..sy tonomi,nak kenal dgn incek robot la..bole?heheeh..

Cik Mawar said...

apo ko carut nie kuna??
buat aku lapor ja..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik Mawar,

aku ckp elok2 pe.ne de sesi mencarut pun..heheh...

psst : lapo?? tunggu buke pose la, makan..hik hik

ayampinko said...

masuk nie dah 4 blog citer pasal kucin...hahaha...besh kan bela kucing..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Hayam,

ehee...aku mmg suke kucen.dlu pnah cecah 15 hekor kt umh.heheh..mmg best pown bela diowg..comel!

oranglidi said...

kakuna de kelip2 girl oi.. hehe

huiyyoo.. kucing bulu tebal tu!

mesti best buat jadi bantal. heheh