|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, August 13, 2009

And The End Could'nt Be That Way....


******************************


Dear My Blog..,



Senang ke nak menjaga hati orang lain? Sedangkan hati sendiri pun tak terjaga..? Senang ke nak berperang dengan perasaan..? Senang ke nak handle sesuatu yang seolah telah menjadi darah daging tapi berakhir dengan satu kenyataan yang memang amat perit,pahit dan sangat tajam menusuk hati ni..? Sesungguhnya,ujian ini terlalu berat. Tabah kah aku..?? Hmm..


And the rest was a history... Damn to be my history,at the end....



******************************











Nota ini broken : broken heart....





7 comments:

oranglidi said...

first?

oranglidi said...

uih.. kes berat ni..

sabor ..(wa tau ucap senang.. nak sabor bukan snang..)

Cik Mawar said...

Pengalaman itu mematangkan kita
cayouk cayouk..:)
Org tak kan berkato klu tak ada pengalaman..
klu aku leh.. ekou mesti leh..
cayouk cayouk...

kakuna_daisy said...

Oranglidi n Cik Mawar..

Thanks.. and enough said..=(

bias® said...

nak kena sedih ke nie?

kakuna_daisy said...

Bias,

Cis,kau perli aku ke nih..?? huuu..

azalea said...

in Life, tak semua yg kita impi akan berakhir dgn keindahan Ain..
tapi trust me sesuatu yg terjadi tentu ade hikmat nya... Tuhan tak kan bagi ujian kepada Umatnya klu Dia tau kita tak mampu tempuhnya... be strong Girl...