|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, May 23, 2011

hikayat 172 - Semakin Derita Menghimpit kita....




Hahahah..Tu adelah salah satu dialog dalam cite Nur Kasih.. Yang orang dok heboh nak tengok tu la...Aku tak tengok pon takpe, tengok pon okelah tuewww....Kebetulan semalam En. Sahlan Sayammm tu bagitau housemate die punye awek a.k.a Fisha ajak pegi tengok Nur Kaseh ni. Aku bagitau aku ade clas, abis clas kul 6. So,di sebabkan housmate En. Sahlan sayammm a.k.a Amir ni minat bebenor citer ni,maka deme pun cakap okey,tunggu aku abis clas. Owwww,so suwittttt~~~ Pfftttt...........



Movie stat kul 10.30, kitorang pegi tengok kat Alamanda. Saje nak privacy konon, alah..Ape la sangat Alamanda tu..Ocay...Nak review ke pasal cite ni...? Aku rase korang musti dah ramai yang tengok citer ni..Bagi aku, jalan cite die okelah...Not that bad. Ade jugak aku melawak dengan Si Amir "..Amir, tisu mane..Air mata meleleh ni..." Ropenye, teman ni dah nak meleleh air mata. Hahahaaha..Mengekek2 aku gelak. Tengok muke macam macho,jalan mendabik dada, dalam hati Cute. Balik dari movie baru aku tau.."..Ni la cite melayu yang paling aku suke sekali, drama die dulu aku tengok dari first episode sampai last,kamu tau..." Dalam loghat Perak nye..

Ate,..Patot le idong kembamm kempiss mase dalam wayang...Tacimm..Hahahahah..Aku dengan En. Sahlan memang bantai gelak je la....

Balik tu, kitorang singgah minum dulu, pastu baru balik rumah. Mengantokk....?? Haah, bersisa lagi ni. Radak nescafe 5 6 cawan pon belom tentu ilang!! Dengan clas hari ahad pagi sampai petang, bile mase aku lelap mata...? Oww, dalam keta on the way balik ...Hahahaahaha...Menyirappp je orang tua tu usha aku..... ;p


Cekgu letih la..Hik hik hik... ;p




regards,
Kakuna





8 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

jambu lah ko amir
haha

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Aimi dan Pacik Hancinggg!!
hahahahh..tau takpe..seriyes mata mmg bgenang dowh..lawak lak aku tgk..hehehehe.....;p

Azalina M.Salleh said...

ohhh yea la sekarang dah ade en. sayammmm tak nk pun join tgk movie dgn kami2 sekarang..huhuhu :(

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik Azalina sayangg...aku kan ade clas siang nye...huhuh..ni pon movie 10.30 malam..haihh..hari rabu kite tengok wayamm sensama ye dear.... ;)

daddyzkool said...

sedapnya strawberry tu yer...

Azalina M.Salleh said...

hari rabu kan kamu g SHOWDOWN..hahaha tak sayang ke tinggalkan nya..haha

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

dadyzkool - hehehe..thanks for droping by... ;)

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik Aza - isk.isk..tu la pasal..tiket dapat la mggu ni.haihh...