|PemFolow Kelip-Kelip|

Wednesday, May 11, 2011

hikayat 168 - Mari BErdacinggg~~~


Ingatkan nak hapdet pasal makan-makanan...Tapi malas pulak nak review restoran tu..Nanti la.. Aku nak review pasal makan-makan Kamben.. Betol ni, memang aku craving dengan kamben skang ni.. Pesal tah. Dulu nak bau pon tak bole, ape pon tak bole.Ape pon tak bole.. =__=

Hari ni, Eh minggu ni memang untuk minggu lambat sedunia. Pesal tah aku asik lambat pegi keje. Hahahaaha.. Sebab pikir dekat,so bole berlambat-lambat. Sebab pikir boshhh bahekk [bos aku manjang OK jewww...] so bole la berlambat lambat. En. Sahlan selalu marah aku kenapa suka datang keje lambat. Aku jawab ''..Kat sini flexi la, masuk lambat balik lambat sikit. Tapi tade la masuk sampai kul 10 pagi..". Beliau terus bengang. Lalu, beliau bagi sedas kat aku "..Ko suke menjawab. Kalau bos tanye nak jawab macam tu jugak ke..??..." Wuuu..Wuuu..Aku diam. Baiklah. Aku namo lambat lagi.... Sebab pagi-pagi beliau akan call aku tanye kat mane. Takkan nak cakap dalam ofis pulak padahal suara aku dah tentu-tentu seksisss baru mangun tidow..Wuuu..Wuu...

Okey. Dah melalut dah. Hari ni dengan gumbiranya nak pergi dancing dancing. Hahaha....Sebab pukul 9.30 ade show kat ICT, aku nak pegi tengok la. Kate dapat tiket FREEEEE....Wehuuu~~~~.. Macam biasa, pihak SHOWDOWN memang baik hati memberi tiket free kepada peminat nya. SEnang ja, bubuh je nama kat dalam entry note kat page diorang, then nanti die akan short listed kan name yang layak dapat 2 tiket free. Macam mane aku tau bile nak letak name...? Alahh...dari aku dok stalk page-page orang [alamakk..kantoi di sini..kekekeek...] baik la aku stalk page Showdown tu... Sonang ja... Die bagitau bile buleh letak nama. Then, diorang akan keep on hapdet ape-ape yang berkenaan show tersebut.

Penat jugak bercerita tapi kalau korang rajin, korang pegi lah like page tersebut. Search 8tv Showdown nanti ade lah..Aku start active menyokommm bende-bende gini dari tahun lepas. Tapi tahun lepas show die kat Kolumpo, kat KL LIVE.. Jauh bebenorr ...Gigih aku mengajak Cik Aza ngan Mizi, heret diorang pegi sane. Heheheeh.. Nasib baik mereka jenis out and about.. ;) .. WEehuuu~~.. Tapi tahun ni pulak KL Live tu under renovation, die campak opocotnye buat kat ICT nih.. ICT..?? Hoiii...Kentot pun buleh dengar aih,dari umah aku. Wakakakaakak.. Punye dekat kowt.. Jalan kaki pon bole. Hohohohoh....

Hehehehe...Buat-buat gembira padahal tengah mendidih je sebab fesbuk dah tak bole bukak dari ofis aku ni. Ape punye kedekutttt da....Macam la bile on fesbuk barang sejam dua tu bole menyebabkan kebakoran... Paling tak gune lahh ~~ Aku repot dengan En. Sahlan. Pastu beliau cakap ''..Laa,dah tak bole main poker la camtu ek..?...". Erkk~~~ Kantoi di situ....Wuu...

Eh,Showdown malam ni theme 80's..Then admin cakap kalau nak menang VIP Tiket for next week dengan Tshirt, dress ikot tema. Ape ke bangang aku nak pakai macam 80's pulak...?? Afro..? Baju kembang-kembang? Errr....






Cenggini ke wehh...?? Woaaa.... kaler die memang bermacam jenis pulakkk...~~~ T__T




Ke nak cenggini...?? Pinjam la kowt overall kat budak ofis aku punye. Yang diorang gune jalan mesin.. Hahahaa.. ~~ A big NO, NO...~~









Dah toksah mengadalah aku ni nak berfesen pulaakkk..... Haihhh...Dah lambat ni.. Ok, bye. ;)







regards,

Kuna



2 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ah. skema lah en sahlan ko tu
aku rasa dulu dia ketua kelas tak pon pengawas. haha


kambeng panggang sedap weh

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Kapten, beliau mmg mcm tu...aku agak pn beliau ni seorang peMAWAS dulu sbb beliau ni gangster.hahahaahah.

kamben panggang?? waaa....lazatnye.... :D