|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, May 12, 2011

hikayat 169 - Mari Berdancingggg part II



Sambungan entry semalam....


Semalam, lepas balik rumah terus bersiap nak ke Show pulak. Janji manis di bibir dengan Cik Ujie Sayammm aku tu kul 7.30 atau lepas maghrib. FIneee.. Orang melayu..Janji manis bak menanam tebu di justin bibir je.. Jenuh aku tunggu, pukul 8.30 die baru sampai~Menyirap mak,nyahh.....Yela,sebab abis mekap cair, dah la cuaca panas [astaghfirullah......ishh~~!!!].. Hahahah...Bile tanye kenape lambat [macam aku tak biasa lambat..lalalaalal..] die dengan muka tak bersalah-macam-nak-nanges jawab ''...takde ape,saje lahh...''. Okey..Boleh saje. Bole saje-saje dapat penampar free ngan aku kangg....Hahahaha...Tapi aku tak panjangakan isu tu.SEbab motip aku utama adalah nak tengok Show tu, beshh kah..?

Cekidaut - cekidaut, masuk la ICT yang parking sampai 5 hengget tu. Paling tak gune!! Finee..Sape yang tak tau ICT kat mane, Hamik ni...aku bagi map terus..Hihihi....Turun bawah, then amik tiket kat tiket kaunter. Sempat sembang lebat ngan akak kat meja tu pomot suh beli Tshirt. Memang aku nak beli, tapi pitiss tak cukup. Hahaahaha..Aku cakap ''..Kak,duit tak cukup la. Sebab ingat tiket free je so takyah bawak duet..." Bole..? Hehehe...Akak tu sengih-sengih kura kat aku. Then,mari lah layankan barang sekeping dua gambar dalam sane..





Serba sedikit la gegamba gegedik dalam ICT tu... Aku bukan ape, orammm kampunggg kan..Mane la bole nak duduk lame-lame dekat ngan lelampu yang meriah bebenor tu...Sakit kepala aku. Boleh menjurus ke arah migrain. Tu pun dah fenin-fenin lalat bagai....Hahahah..Ujie cakap ''..Kuna,nanti post la gambar kat fesbuk,bagi diorang jeles.Hahaha...'' Keji ko Ujie!! Tu pun dah beberapa kerat orang dok nyumpah aku sebab tak ajak diorang. Ag, Nana ,belom kire Aton lagi..Huhuh....

Kitorang blah awal,sebab agak semak sikit dengan orang yang mungkin semak kowt ngan aku. Aku ade..? Ade aku kesah. Hah,tapi memang kat dalam tu memang sejokkk.. Ekon kuat benor.. Pastu lak, tahan budak-budak yang baru nak up tu pakai short, pakai baju singlet,pakai kemban-kemban. Haihh..Kulit apekah mereka..??

Sebelom balik,kitorang singgah makan dulu. Indeed,aku on diet. Sebab tu makan sup sayur je..Wuuu.Wuu..Bile bagitau En. Sahlan,aku tengah makan,dan dan die tanye makan ape. Aku dengan naif jawab la.. "..Makan sup sayur je..sedap jugak. garing sayur die...". Hahahah..Aku bet musti muke orang tua tu berubah..Kikiki......Eh,okeylah. Nanti kite hapdate pasal makan-makan pulak. SEbab,aku dengan makanan memang tak dapat dipisahkan bak kata En. Sahlan sayammm very strong tu! Fineee..~~ T__T




regards,
Kuna

1 comment:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

jap. eh sahlam tua tu pakwe ko ker? haha