|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, September 3, 2009

hikayat 14 - KeTerujaan Aku,Kau,Kamu,Mereka,Dia...



[lagi 16 hari nak raye ...tolak ngn cuti sabtu ahad ngan cuti public isnin depan..]
[16 - 6 = 10..!]


Kepada Cik 301, Cu Anne, Kak Wie, Cik Oyah juga Smat [yang tak tau la baca ke tak hikayat aku ni] dan sume kengkawan blogger yang kenal [kowt..??] aku....

Tu je aku nak bagitau..Raye tinggal lagi seploh hari bekerja beb! Hehehe.. Sebab semalam mase dalam perjalanan menaiki ikan Cik 301 balik dari Bazar Ramadhan, tibe2 je die cakap "..wei,raye dah tak lame wei..skejap nye kan..". Jadi, hari ni aku dengan baiknye menolong beliau untuk mengira kan jumlah hari untuk nak raya tak lame lagi...




















Harap Mereka Teruja.....
Cik Kuna Kunang : Dah beberapa hari ni,berbuka bertemankan dinding umah..sorang2 je..humm..

8 comments:

miEz haNeM said...

holaa dik:)
lagi 16 hari raya!!
yippi..

baju raya warne pe ??

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

miEz haNeM,

yeayyy.!!
erk..?emm,wane ijau,pink,biru,coklat n itam..hahaahah..giler kan!
ehem,kak wane pe kak?? ehee..=)

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

sama macam dark ray eh...counting je...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

naDDy - Ek? yeke??..haha.tak la..ni sbb saje2 je..heheh...dh tade keje nk buat nih..

cik301 said...

heheheh...yea la hari sebenar 16 hari tolak cuti2 umum bagi wanita2 sedunia tinggal 10 hari ... hahahaha.. hehehe...

bogat said...

10 hari bekeje eik...lom tolak rehat /tido / merayau2/uiihhh...lg cpt neh...mau tggl 5 hari "berjaga" je neh..sempat ke idak nehhh

Jard The Great said...

ku tak sabar nk balik kpg! ya!

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Cik 301 - betul! kn aku dh count utk ko..heheh

bogat - sempat je!!

Jard - yeahh..! dah apply cuti pun..ehee..