|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, June 30, 2011

hikayat 187 - Baru Balik dan Rentung!



Baru balik dari Pulau. Dan keadaan saya sekarang... Rentung dan Menggelupas. Hahahaha... Macam baru nak bersalin kulit pulak.. Tapi, overall memang beshhh..
At first memang ingat nak pakai sunblock tapi ade one of guide tu cakap "...kesian kat coral, sun block tu tak elok untuk hidupan laut.." so i was like.. Okey, kali ni pergi bercuti biar orang nampak macam pergi bercuti betul la... Hahahaha..

note : will post about my vacay soonest posible!! :)



And now, balik ofis terus semak balik...@@ DAmnnnn ittt...!! En. Sahlan pulang ke kampung.RINDU so bad..~ T__T... Again, i feel lost!! Even the phones are anytime but i couldn't feel him right here around. Why oh Why...............

Kenape kat ofis ni banyak sangat nak kene setelkan..? Keje orang pun aku yang nak kene bother. And now i feel like wanna go home, my hometown and hearing my mom and dad's voices... Pagi-pagi mesti belikan breakfast. And boleh lepak-lepak sembang dengan mak and ayah..

Seriously memang rasa rindu kat mak and ayah! Hence, hari ni besday mak.. Weee.. Pagi-pagi dah call wish untuk mak.. :).



Okey,nak balik.... Oh well, i feel like im so superrr stresssss!!!!!!



regards,
kakuna

2 comments:

Kapten Atok said...

itu namanya kesan after cuti, melancong

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Kapten - yapp...mmg pun..dan nak ilang tu mmg lame...sbb tu aku datang keje mggu ni pun lambat je...MALASSSS...hahahaahhaha