|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, June 14, 2011

hikayat 183 - Busy Dizzy Crazy Pig!


Atau dalam bahasa melayu nye Sibuk Giler Babi Sampai Pening…!

Bile dah buat-buat sibuk kat ofis ni memang ade je lah yang mendengki.. Aku dengan kepala tengah high ting-tong memang pantang kalau orang buat lawak yang macam nak kene bagi penyepak sedas dua..!

Mase turun bawah nak photostate and print dokumen, ade la jumpe ex staf kt ofis aku ni. And her question was like :


“..Hye, good morning. Long time no see huh..” – HER

“...Yah, how are you..? How’s your new job. Doing good?...”- ME

“..As usual la. Hey, when you’re getting married .?(loud and clear bebehhh)..? – HER

“..Err, Soonest Possible. Im preparing my big day anyway. Hahaha… (ketawa cover..!!) …” – ME


And this is happened at the lobby where those people memang agak ramai la kat Sekretariat tu. I repeat, RAmai okeh! And I was like, “…Eh, kejadahan apekah ini…??”

Ok. Don’t you have any other question that will make my mood fly and me will cheer up and smileeeee all the way instead of I have to scolded Farhan for being playfull? Kesian Paan, kene marah ngan aku. Damn, I hate that!

The thing is, running nose plus with sore throat and migraine, and oww PMS… Goshh!! Rase nak balik kampung sekarang ni jugak..! Eh, kejadahan kene mengena ngan kampung? Hahaha….

Dah la blog lame tak apdet. Banyak story tertunggak tertangguh nak post. Serius tak sempat!


And I missed my En. Sahlan so bad! ! T___T

Regards,

Kakuna

10 comments:

CGG said...

en sahlan mesti miss kamu jugak:)

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Kak Anim :)

heheh...harap2 mcm tu lah..huhu..

and harap2 CGG and bby emon sihat sntiasa...hehe.. amin..

thanks kak... :)

EN.ROBOT said...

bile nk kawen weh,,.?

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

En. Robot - insyaallah..jodoh sampai awal, ade la.hehehe..
(nsib baik mood aku dh oke time jawab ni.hahaahah...)

Roza Ami Nanomiya said...

ni mcm drama antara dua perempuan main2 saiko ja

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Roza Ami Nanomiya pulakk dahhhh name ko kann...

ko ingt aku saje2 ke reka dialog tuh? huuu..sadisss la ko.... ;p

Shamsuddin Amin said...

ade mase nanti
update la byk2... hehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Tq en. Shamsuddin Amin... ;)

i will insyaallah...

Mak Kucing........ said...

I like when U use this kind of work "The thing is"...... Seem like u adik beradik En. Suria.... hahahahha..... Jgn mare Cik Kuna....

Ain Zulaikha said...

:) rindu lah saya jgk hahahahha.. hehe