|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, June 6, 2011

hikayat 179 - Recovery!!




Actually baru recover from migraine. Last week MC on friday, kepala rasa macam beratttt sangat!! Tak larat lansung nak bangun. Msg En. Bos cakap nak MC and msg En. Sahlan cakap tak keje..! (same jewww tuww~~)

Die suruh pegi klinik, and yes pegi klinik on that day. Then saya tanye doktor, kenapa telinga saya sebelah kanan ni selalu bengang/berdesing je?? Sebab sakit kepala ke? Then terus doktor suruh refer dekat ENT specialist. "...So, which hospital do you want to refer to..?.." .. Erkkkk~~~ Takowtttt lah doktorr.... T__T...

Saya mintak ubat je! Balik rumah and tido lagi....

Tapi weekend saya memang beshhhh...... ;)

Saya rasa seronok + dua ronok + beronok-ronok lahhh... Heeee...




P/S : Oww, Good Morning En. Sahlan.......... Happy working and thanks for the lovely days.... Auuwww~~~~ ;p






regard,
Kakuna


5 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ko ada tanda2 masalah pendengaran dah ni

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Aimi dan Pacik - haihh...tak jugak..aku tade la msalah pndengaran tp telinga aku mcm bengang ja, berdesing camtu..sakit kepala ya rabbi.....huhuhuh....

T__T

klw g cek kt pakar sakit tak..? kekek ;p

EN.ROBOT said...

somthing wrong la ngan weeknd ko,..,
kg mane kg,..,? haha~

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

En. Bot Bot - ahahahaah...aku balik kg gak...tapi kampung En. Sahlan..eekekek...ok tak..??haahahaha ;p

Anonymous said...

poyo la ko ni