|PemFolow Kelip-Kelip|

Friday, June 10, 2011

hikayat 182 - Ahli Jemaah.



14 Days To Go – Trip to Redang Island!


Okey, di antara jemaah yang akan turut serta adalah seperti di bawah. (dan seorang kawan kepada Atorn yang tade di dalam gambar).


Atorn dan AG



Kuna dan Ujie


Oke…kali ni jemaah nye sikit je.. sebab yang lain tak berkesempatan nak follow. Infact, ramai pulak yang ade macam-macam alasan hal time tu. Haihh….so kami berlima jelah yang pergi kali ni..

Yang aku sangat tak puas hati adalah we all dah plan this out over the year. Since last year, if im not mistaken. Tapi diorang macam tak endah je pasal ni. And everybody knows that to make it real, we have to spend, and when we have to spend then we need piggybank i.e. tabung! And if we need tabung, then we have to budget, and when it comes to budget, we need saving and have to save. That’s it.

And, for this trip aku pun terpaksa la korek tabung. T___T.. Wuuu…

Eh, kalau baca korek piggybank?? Korek ape …? Miahahaahaha….

Eh, oke lah… bye.. Hehehe.. ;)


regards,

Kakuna

8 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

wah. comel ler ujie tu

Shamsuddin Amin said...

biar sikit
asal hepy...
bestnye redang... hehe

Bigdaddyz said...

terkilan tak dapat ke sana last year...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Aimi - haah..beliau mmg comel. aku kiut..hahaha.. ;p

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Samsudin amin - huhu...tu la pasal..harap hepy le kami..weeee...redang mmg beshhhh...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

daddyzkool - hehe..ni smpat lg nk pegi tahun ni..huhuh.. ;p

Azalina M.Salleh said...

5 je tinggal... klu kete aku tak problem leh jugak ikut... kepala serabut sekarang ni

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Aza - yeke...hmm..takpe la..tu sume dugaan.huhu.... redha ye... :)