|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, July 5, 2011

hikayat 188 - Banyak Perkara Yang Belom Buat Lagi... Macam Nak Buat List je...!! Tapi Nanti At The ENd, Mesti Booooo Diri SEndiri.... T__T


Okeh. Tajuk entry agak panjang.. T__T.. Tengok tu, memang banyak perkara dalam hidup ni tak buat lagi. And yet, aku dah buat orang tak buat pun ade.. Eh..?? Ok, ignore. Tapi sekarang memang rase macam looser jeee bile orang bole buat tapi aku tak buat-buat lagi...!! Grrrrr......

  1. Nak amik lesen kereta. Oke.. NI bertahun berabad dok macam ni je... T__T. Sape cakap aku tak nak amik lesen..? Eh, aku bole drive jugak la sikit-sikit. Dulu penah je alihkan keta Cik Aza, tarik handbrake and ke depan je sikit tanpa tekan paddle minyak sebab kereta beliau auto.. (pathetic kann.... ya,ya I know... T__T). Plus, kereta ayah kat kampung selalu aku tenung je... Gulp~~ En. Sahlan pun dah bising bila nak amik lesen. Die cakap "...Masalah sekarang ni kamu tak tau memandu. Macam Lan memandu sekarang ni..." (situasi dalam kereta). OH well.... I know damn well... Balik kampung selalu kene ejek dengan Kak long and Abang Cik.. KEngkawan...? Miahahahaha... Selalu kene bahan jugak.... Grrrr.... bila nak amik lesen nihh....???? Tolommmmm T__T
  2. Nak pegi obesea for holiday / study abroad... Ok fine.. Dan pernah pegi pulau. Tapi tu consider over the sea ke ek...? Huhhh... So jelessss okehh dengan orang yang bole pergi oversea. TAk kesah la belajar ke, jenjalan ke, urusan rasmi kerajaan ke.. Janji bole pegi negara homputeh tuh. Miaaahhaah... Jakun jakun jakunn!!
  1. Nak diet and jadi kurussssss..!! Oh well ini memang mustahil tapi ... Selalu dengar tak ayat macam ni kat ofis.."..Eh, Ain tak makan ke hari ni..? Diet ekk...??.." Tu perli la ngokk..Menci menci menci... Saya diet ke tak sama je lahh.... Why oh Why.... T__T. Sebab En. Sahlan cakap saya handal kalau bab makan dan makanan dan saya tak bole di pisahkan..Tu la, ape yang die cakap tu ade betol nye.. Macam mane nak diet cenggini kalau asik asik makan kat Wong Solo, Ayam Penyet.. Miahahahaah....
  2. Nak apdet blog sebanyak yang boleh.. Fineee.. Ini kadang tu bukan dalam bidang kemampuan sebab bole update kat ofis je.. Kalau nak apdet kat umah pakai broadband selalu nye take some time. Pastu kat ofis kadang tu ade je keje... Hoho.... Saya ni bukan la pekerja cemerlang tapi saya tak gangu orang. Kikiki......
  3. Ade banyak lagi lahhh.. Tapi yang ni je mampu nak ingat...... Iskk..Iskkk... T___T

Sekian. Nanti dah ingat nak apdet lg. (tengok, nak apdet bile ntah... T__T)`

nota : gamba percutian akan di aplod kendian ye... Eh.. Kekdahnye lame bebenorrr??!! Grrrr...
notasatulagi : Rindu kat En. Sahlan la..... woott wooot~~~~ :p


regards,
kakuna


2 comments:

Kapten Atok said...

kenapa kita ada sama? cilake

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Kapten Atok :

Eh same ape...?? bangkaiii.... ;p