|PemFolow Kelip-Kelip|

Friday, July 8, 2011

hikayat 191 - Lelaki Seksi Pada Pandangan Mata Kasar Aku. Auwwww ~~~



..."Auuuu Emmm Geee...Seksi nye jantan tu.... Badan ketol-ketol, ade b*** dada nipis2 sikit.. Pastu katang..Tegap nye... Weeeee.. Meleleh aku tengok...!..."

Tapi rupeny GAY! F***! Hahaahah... Eh, kenapa kalau lelaki yang agak metroseksual ni orang kaitkan dengan GAY? Diorang (metroseksual) ni Seksi kann...?? Aku pun tak paham. Sebab aku pun tak tau macam mana nak bezakan lelaki Gay ni. Seriously, i have no idea how to determine them. Either from which part of his body ke? From their hairdo? Atau pun dari segi fesyen diorang? Tak reti aku. Ade last time aku jumpe this two guys somewhere around Pertama Complex, and one of them wearing rantai yang macam anjing pakai tu. Then, out of sudden kawan aku cakap "...Tu kalau a guy pakai macam tu, he is GAY..". I was like.. Woahhh..?? Really? Err.. Enough of that. Aku tak pandai nak realisasikan lagi topic ni.

Aku ade baca kat Kapten Aton punye blog, entry berkenaan Ciri-Ciri Gadis Itu Seksi Di Mata Beliau. Ahhhh.... Seksi kannn.... Aku dah baca entry tu. And, most of it bukan la seksi dari segi pakaian yang mendedah sangat pon. A big clap to him~ Weeehuuu.... See?? Seksi ade banyak maksud dan banyak segi penilaiannya. Kalau wanita zaman sekarang pakai two piece pun dah nampak macam biasa. Like macam takde ape2 pun... Same je ade bonjol-bonjol tu.

Pada aku, seksi seorang lelaki pada pandangan mata kasar aku (aku la..pempuan lain taktau..) adalah sikit-sikit macam kat bawah ni... :D

1. First Sekali aku suke tengok Lelaki yang sedang memakai towel sahaja. (Oke,this might sounds gatal/miang but this is random!) Seksinye terletak pada pemakaian tuala itu. Mungkin lelaki tu nak pergi mandi ke, nak pergi toilet ke. DAmmmnnnn!!! Tak tau lah. Mungkin salah untuk aku lihat. T__T. Tapi bagi aku, aku suke tengok lelaki berkemban yang bukan paras dada (betul tak istilah ni berkemban? Huu…) tetapi memakai towel dah dililit dari pinggang. Eh, korang paham-paham sendiri la ek…Situasi ni biasa nampak kat tempat2 macam kat swimming pool, pantai, air terjun, sungai ke.. Takkan korang pakai towel pegi mandi kat parit kot wehh.. ?

Tapi jangan la pulak yang pakai towel tu bulu dada die, ya ampunn.. Macam semak samun yang jenis kene gune mesin rumput! Hahaha... Camner ek nak cakap, tapi lelaki tu biarlah biasa-biasa aje. Tak perlu 6/8/12 pax sangat pun takpe tapi stil nampak macho dan sexy dengan hanya memakai tuala. Rase jantung gua pam laju-laju wooo! Ahahahah...

2. Pakai Tshirt with Bermuda/Short. Ok, tadi pakai towel. Takkan aku nak tengok yang telanjang pulak kowt..?! Macam bangkaii..~ Tapi kalau lelaki yang pakai macam ni nampak keseksian die dengan lebih rileks atau pun SELEXS. Definisi SELEXS (sexy + rilex) ni akan datang dengan pakej bile senyum ada lesung pipit seperti yang aku nyatakan di bawah (yang tak obvious sangat pun ada tapi biasanya lelaki ade alur kat tepi mulut atau pipi die seakan lesung pipit, kire ok jugak macam tu..). Owhh Seksii Seksiii Seksiii…


3. Senyum dengan Ada Lesung Pipit. Auwwww... RAse nak je suruh diorang ni senyum selalu. 2 sentimiter kanan, 2 sentimiter kiri. And his dimple rase macam nak cocok-cocok je gune garfu! DAmmnn... I am melting.... ~____~. Luruh jantung aku wehh….Jangan salah paham. Ni bukan nak cerita pasal ciri-ciri Lelaki Pojaan Hatiku tau.. Sebab, ko ngidam macam mane sekalipun kalau dah tertulis kat takdir laki ko macam tu, gitulah ropenye…. Qada’ dan Qadar…Allah s.w.t dah tentukan..

Tapi, jangan pulak bile dah senyummmm sengih, nahh kauu.. Serpihan cili setepekk kat gigi kau. Hahahaha… Spoil mud aku nak tengok senyuman die lagi. Spoillll! Macam tetibe ko tengah tarik napas, Awang Hitam lalu sebelah ko dengan perfume semulajadi beliau yang bole buat kanser idong tuh!! Pitamm….Pitammm…….. Ngaaaa ~~

4. Seksi dengan cara Tidur. Hahh, nah kauuu.. Sampai tido pun bole jadi seksi taw… Miahahahaah.. Cube korang tengok orang yang tengah tido ni, tak kira la lelaki ke perempuan ke, seksi nye terletak cara mereka tido. Tak percaya.. ?? Kelik la kat SINI. Hahahaahahahah…….. Oke, tak lawak pun kannnn. Tu random search je.


Ekceli, gaya tido ni bole lead kepada sihat. So, bila cara tidur dah betul dan sexayyy gitu, then bangun pagi dengan sihat so the whole day bole jadi yakin dengan penampilan diri. That is Sexy really is. CONFIDENT + HEALTHY = SEXY KUASA DUA. Bukan POYO oke. Harap maklom.

Sekian, untuk rangkuman. Tapi ni semua ni by my random view je. Hanya pandanga mata kasar aku dan ianya Tak la terlalu spesifik. Sebab kalau nak menilai orang dengan perkara-perkara macam ni, mampus la.. Tapi kalau dapat seorang bofren/gefren/suami/isteri yang seksi pada mata korang, sedap mata memandang, suam-suam kuku and sederhana tu alhamdulillah. Bersederhana tu lebih baik dari melebih-lebih. Tak sakit mata dan tak sakit hati yang boleh menjurus kepada penendang padu !!

Oh, ya. Entri ni diilhamkan setelah membaca entry Kapten Atok yang cakap ciri-ciri gadis seksi pada mata beliau. Hahahaha. Kepada Boneka Tak Sakit pulak, kalau kamu ade ciri-ciri di atas, aku belanja ko makan nanti. Choki-choki dan roti gardenia, enak di makan begitu sahaja. Simpan saja gambar profile mu di fesbuk untuk tatapan gadis-gadis yang meminati lelaki yang ambil gambar sendiri itu sexayyyy.... Miahaahah…


regards,

kakuna



7 comments:

Kapten Atok said...

ce cuba ko imagine BONEKA PAKAI TUALA ja

Boneka Tak Sakit said...

sentap mak nak.. ;p

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

boroiii...borooiiii..ahahhah....

hamzah ian said...

aku seksi aku ok.. haha

Heidi Shafiq said...

aku sexy gak.. :P

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Hamzah Ian - hahaah...everbody sexayyy... :)

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Heidy Shafiq - yes.. indeed...hehehe