|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, June 11, 2009

"..bila orang mula bertanya.."

****

ini lah senario yang wajib kite lihat bile musim cuti sekola.time ni la orang berebut~rebut nak mendirikan mesjid a.k.a rumah + tangga.ahakss..

last weekend,kebetulan balik kampung,rakan mase skola dulu kawen,pasangannya juga rakan skolah yang same.susah wei nk jadik cani,kene lak kt kawan aku,so dah nampak la buktinye.cinta monyet + cinta kera @ lotong akhirnya ke jinjang pelamin hijau.

anyway anyhow,time cani digunakan oleh rakan~rakan lain utk gather together gether..jumpe pulak budak2 clas lame,mase form 4 & 5 and earlier form 6. (aku penah msuk form 6 jap sebelum ke manara gading..ngee..).ade yang dah keje,ade yang dh kawin,ade yang tengah blaja lagi,ade yang tengah cari keje.ade2 je diorang ni.

penat sudah taip ni.this is lil' pieces of the memory we manage to snapped that day.and the rest was a history..again...~~ (^-O)...ok,tipu.aku tak tau nk carut ape lg.haha..



(saat menjamu selera.menu kampung, and it's nice..)

(part of my ex~schoolmate.anak2 dara sume okie.eheemm..)


(their day..Aziz and Wani..May Allah Bless You all..)



(emm..gamba ngn pengantin yang penat..tp muke stil control je.pndai blakon korang ek!)

bila orang mula bertanya.."haa,ko bile lagi..?org lain dh bilang anak da.."..hahahaah...aku bilang anak jugak,anak buah mungkin,anak tekak de satu je..huhuh...







note: im not in the mood..everythings not in the mood...jiwa kacau dan gundah
gulana..haila..~~






2 comments:

Cik Mawar said...

uit uit...gambor ku ado dimerata2..kekeke.. best kan hari tu.. kumpul ngan kawan2.. kekeke.. nie wat tak sabor nie nak kawen.. hahahaa...

kakuna_daisy said...

yo la Cik Mawar..seperti yang ku katakan..ekau ado di mano2 sajo..hahahah..
swownok dpt kumpul sume kengkawan, ni pun tak abis lagi asenye..ade lg yg tak smpat kumpul..heheh..
nk kawin..nk kawin..nk kawin..