|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, April 21, 2011

hikayat 163 - MooD - Dedicated Song Yang Boleh Menjurus Ke Arah Jiwang A'h'~~



Tadi ade sesi taklimat untuk peserta-peserta paintball PEKASA. Seriously, memang best aku rase game ni walaupun aku tak akan IN. Whatt..?? YEah,aku tak participate pon..Sobbb..Sobbb...SEbab Sabtu pagi2 dah ade class untuk mengajar bebudak tu..Takpela..Next time will do, Insyaallah..

Balik ofis je, ingat nak online, internet pulakkkk down..demmit~~ So aku pon dengar lagu ajelah...Tengok kuih siput dalam balang dah abes.. kene tambah stok la kalu gini. Dah la keje nye dah tentu dudokkkkkk je kt kusi, sambil makan kueh siput.. BEst kowt?? Eh,tetibe ngade-ngade pulak dok search lirik LAGU ni...

Aishh.......cite panjang pun tak guna..Tapi lagu ni sumtime memang suit my mood. SUMTIME la...Not all the time...Kalau all the time kang, boleh membunuh jiwa.. Serius~~.. But the best part is,

''..we can fly away,

and start another life some how!

i love you every day!

ill never ever let you down....


trust me when i say!!

You Got Me ..''



Ok..Somehow this lyrics seem so typical,and bila tengah tebayangkan orang yang kite sayang mula la nak merapu bagai macam ni..Tujukan lagu lah..Tulis note i love you,please love me back, atau lebih dramatik i kill myself if you dont love me..Fcuk~~ Haha..Tu belum lagi malam-malam dok dengar Suria Cinta atau Sinar FM yang boleh buat dedication song sampai ade Muuaxxxsssss bagai,pastu ade pulak back sound bunyi petir ke guruh??! Wooaaa...DAsaatttttt~~~...But the thing is, keikhlasan kite..Tu yang penting.

Pasni nak selalu senyum lah..Sebab bile senyum tu terhindar segala perasaan negatif, pastu bole pulak biar lah orang nampak kite ni happyyyyy je manjang...ade masalah gedabak besar macam ketapi pun hapyyyyy je manjang..Fineeeee.....happy le sgt.....

Mari dengar lagu lagi...Yeayyy~~~


note : tapi kadang tu TERRRRdengar lagu yang bole mengusik jiwa lantas [cehhh...perkataan] mencurah air mata...Fuuuu~ LOOser nye hakuuuu!!! ;p




regards,
Kuna

2 comments:

CGG said...

hidup..
ade jatuh bgnnye..
apepun..selamat melayan lagu2 gemersik yg mengusik jiwa ye

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

kak anem dearest,

yup,thats how life goes on...thanks for dropping by... :)