|PemFolow Kelip-Kelip|

Tuesday, March 8, 2011

hikayat 152 - Sejuk Pagi Ni..~~ :)

Patut la sejuk semacam. Lembah ni dilanda hujan pagi tadi..

Sejuk. Macam salju. Hati aku pon sejuk jugak.

A lot of things came up. Im talking a lots. And those things came up just like that. Betol la orang cakap. Hidup ni memang dah ade aturan nye sendiri. It was like,kita bangun tido, pegi keja,balik keje, tengok tv, makan, tido and esok bangun pegi keja balik and so on. Sekejap je.

Dan sekarang dah masuk March okey~! Gosh! Sekejap giler tahun 2011 ni..! Banyak benda tak setle down lagi, banyak benda dalam kepala otak ni. Tapi sometime gone just like that. Macam baru bangun tido and sume tu laa...

Isu yang panas-bole-terbakar tiada. Tapi 'serious thingy' insyaallah akan datang,will come and i hope in one fine day.. Insyaallah.. Looking for that owkey~~

Saya rindu la kawan-kawan saya!! Cik Oyah,Smart,Azah,Aza,Cu Ane,Kak Wie,geng2 Skuad Kembara @ sekarang skuad power rangers sebab semua dah bertukarrrr..Hahaha....Diorang la peneman kala sunyi.

Cinta?? He will always be right inside my heart.. :)





regards,
kuna

2 comments:

CGG said...

i'll pray 4 ur happiness dik:)

take care

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Kak anim~!!!

much thank you!! heheh..
saya suke baca akak nye kata-kata motivasi.bisa buat hati sy tersentuh..;)

cant wait for your lil 'emon'. heheh...

;)