|PemFolow Kelip-Kelip|

Thursday, February 11, 2010

hikayat 113 - Separa Sedar/Di Atas Normal



Salam to all bloggers..

Howdy guys..


Hari ni perkara pertama yang aku buat pagipagi adalah ON MY OWN BLOG selain daripada winamp,outlook dan netscape mail.. Agak terkesima jugak mulamula. Why was that??

Oww.,.,Patot la..Rutin ni dah agak lama aku tinggalkan. Patut la rasa lain.

[Gatal betol hidung aku ni, tak tau nak garu camne lagi. .!! adess..!]

Err, im off to my hometown this evening whereby im-going-to-take-mc-tomorrow .. Nasty..?? Nahh,leave it to me then..

And emm... At last, aku tau jugak kenyataan nye yang aku ni hanyalah melukut di tepian gantang..Sila la kasihani aku.. Sila la... [>_<]...!!

And oww,Good morning Shah Alam...!!







regards,
kakuna

7 comments:

Ah Fatt said...

lama x update
kirim salam mak ayah kt kg
haha

Cik Mawar said...

huhuhu..balik hari apo rayo nie?
baper hari ?

oranglidi said...

hehe. gud moning.

apa cirta melukut di tepi gantang?

ayampinko said...

tangan tak mau naik ka minachi serupa karam singh juga..

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

Ahfatt - oww,rindu nye sama kamu...hehehe..saje je lame tak apdet,amik feel..hehe..
takkan kirim salam je..? duit blanje? hahahh..

Mawar - aku start raye sok...so jmpe di umah ye..jmput la datang..heheeheh..

oranglidi - morning..hehehe..emm,cerita melukut di tepi gntang tu mcm mkn nasik ngn sayur keladi..hhahaha..

ayampinko - hoh..? ko ckp ape? aku tak paham..? huhuh..

ayampinko said...

kira cansel la statement tadi..
anggap jer wa baru bangun tido..

epy oliday

dzul hafixi said...

ye sila..