|PemFolow Kelip-Kelip|

Friday, March 5, 2010

hikayat 123 - Mari Menghitung Hari!




Salam and Howdy guys..


Kekejangan server dan network di ofis memang membataskan niat aku untuk berblog setiap 1 jam. Oke,tipu je. Maksud aku untuk mengapdate kan blog ni. Tapi, network yang agak jahanam-sebab-asik-kene-block-je-padahal-ade-orang-IT-asik-bukak-fesbuk telah membuat aku jadi sakit hati. Mood nak datang keje terus lari.Watdehel?? Tak relevan lansung. Ape-ape pun..Mari menghitung hari...[sila jeles di sini ye...heheheeh...]




21days to go....[^-^']...

**Pulau Redang - get ready ya'all The Backpackers..! Heheeheh....







regards,
kakuna

5 comments:

Aku takde blog said...

Apa kata try guna proxy. Mana tau dpt lepas server tu. Cari proxy kt www.proxy-list.org.

Pastu masukkan kat Tools > Options> Advance > Network > Settings > Manual Proxy Configurations

Lps 'OK' kan, try ke google.com dl tgok kalau proxy tu ok baru try ke blog. Kalau x okey, try dan cari yg ok dl. Biasanya dapat. Kalau xdapat, ada satu software yg biasa org guna. Tah apa nama dia..ultra surf kot

Monkey D Luffy said...

haha...
ko report jer pasal org IT tu

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

kpd "aku yg takde blog" - hehehehe...a much thank you! i'll try it out..hopefully i can,n padan muke orang IT tu nnti..hehehe..

err,i wonder who were you..heehe


Monkey D Luffy - weh kapten la datang blog aku..hehehehe...

hisham said...

salam...sori lame x jenguk blog ni...tenet i ade problem...sori lagi skali...tk cre (out of topic)

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

hisham - haah..i pn lme tak jenguk blog u.hehehe..u pun take care.slamat nk mnjadi pngantin baru.hua hua hua..