|PemFolow Kelip-Kelip|

Monday, August 22, 2011

hikayat 199 - Andai Dapat Ku Undur Masa..


Tapi memang mustahil. Sebab waktu yang aku nak ulang tu adalah waktu aku kecik-kecik dulu. Di kampung halaman, dengan mak dan ayah. Aku bebas nak buat ape je. Sebab mak dan ayah ade kat rumah. Tak macam kat sini. Aku rase rebel. Sangat rebel sampai kadang-kadang aku menjerit sorang-sorang. Sangat rebel yang buat semua benda tak kena.

Ok. Ni bukan nak cerita sangat pasal zaman kanak-kanak ribena dulu. Zaman tu dah lama berlalu. And today, I am officially 26 years old. Look back. I dont have nothing. I dont have house as my property. I dont have car as my transportation. I dont even have a motorcycle infact. And i dont have nothing. Because everybody talk about what they have. Me? And alhamdulillah I still have my family. My dad, my mum, my siblings and my hectic friends also!

Im 26 but that was just a number,for a matter of fact! So much more to go..

And not to forgot, my En. Sahlan. He's the supporter. Err, supporter di sini bermaksud penyumbang. And, we were counting our days. Insyaallah..

And what make me sad than ever, it still a 'biasa-biasa' birthday celebration. T__T. And its pathetic like hell! But still there's a lot of people posting and wishing happy birthday for me,trillion thank you to you guys facebookers friends! tapi aku sentap. Sentap sangat.

Anyway, HAPPY BIRTHDAY FOR ME KUNA a.k.a AIN. May Allah bless me and success are all on my way afterwards..




regards.
Kakuna


Friday, August 12, 2011

hikayat 198 - Mood Datang :)



Sape tak sedih dengar lagu ni memang 2 kali jumaat lagi jalan! Siyess...!! T___T Bulan2 pose ni, buat ape pon ingat mak ayah, makan ape pon ingat mak ayah, duduk saje-saje pon ingat mak ayah.



video


note : Rindu kat Mak and Ayah..... T___T



regards,
kuna


Thursday, August 11, 2011

hikayat 197 - Eh..??



Eh.. Dah bulan puasa lah... Heee... Sekejap je masa berlalu kan. Hari ini hari ke - 11 puasa. Macam-macam yang berlaku. Buka puasa, sahur, outing. And the most thing yang aku tak dapat buat lagi is berbuka dengan family aku. DAmn i missed them badly! T__T

Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!


Hari Raya = Foods! Miahahahaah.....


Me? Oww...Counting days. Day by day.. Berserah pada yang Esa semoga semuanya dimudahkan. :)


note : Bulan puasa ni banyak diam je,kalau banyak cakap kang tersalah cakap batal puase.sesia je.hahahahah... :p



regards,
kakuna